Adventski tjedni Mozaik knjige i Wish mame

Svaku adventsku nedjelju Wish mama i Mozaik knjiga poklanjaju po jednu predivnu knjigu za djecu. Od današnje prve adventske nedjelje možete sudjelovati u nagradnom natječaju i osvojiti knjigu “Kako uspavati dijete”. Sretno.

Kako uspavati dijete

Sve što trebate znati kako biste lakše uspavali dijete i cijeloj obitelji omogućili zdrav i okrepljujući san.

Noćno roditeljstvo važan je dio djetetova odgoja, a zdrav i okrepljujući san u uskoj je vezi sa sretnim i zdravim djetetom – i roditeljima.Ova vam knjiga govori što „možete“, a ne što „morate“ učiniti. Ne postoji jedan pristup za sve kad je riječ o uspavljivanju djece. Na izbor vam dajemo alate među kojima ćete sami odabrati one koji odgovaraju temperamentu vašeg djeteta kako biste mogli stvoriti njegov osobni plan spavanja.

Da biste naučili dijete kako spavati i kako ponovo zaspati nakon neželjenog buđenja, potrebno je puno predanosti, vremena i toplih emocija. Ova će vam knjiga pomoći u tome.

> Činjenice o spavanju dojenčadi
> Savjeti za dobar san jasličke i vrtićke djece
> Noćno hranjenje i zajedničko spavanje
> Tatini recepti za uspavljivanje
> Uspješne metode dnevnog uspavljivanja
> Treba li dijete pustiti da plače?
> Medicinski uzroci noćnog buđenja
> Savjeti koji pomažu roditeljima da spavaju bolje

Noći provedene s djetetom u naručju, na prsima ili u vašoj postelji kratko su razdoblje u odnosu na životni vijek vašeg djeteta. Ipak, sjećanje, ljubav i podrška koje ste im nesebično pružali trajat će zauvijek.

Želimo vama i vašem djetetu godine mirnog i spokojnog sna!

Više o knjizi: Kako uspavati dijete

 

Želite li osvojiti knjigu “Kako uspavati dijete” u izdanje Mozaik knjige?

Sve što je potrebno učiniti je poslati link stranice članka koji vam se najviše sviđa na portalu Wishmama.hr. Link i kratko objašnjenje pošaljite zajedno s osobnim podacima (ime, prezime, adresa, kontakt telefon) na e-mail adresu uredništva: redakcija@wish.hr do 4.12.2015. u 18:00 sati.
Komisija od tri člana odabrati će sretnog dobitnika!

Ako želite posjetite našu Facebook stranicu Wishmama i lajkajte nas. Radujemo vam se!

Sretnog dobitnika nagradit ćemo s knjigom “Kako uspavati dijete” u izdanje Mozaik knjige a ime ćemo objaviti 5.12.2015. u sklopu rubrike Preporuke.

Sretno!

Uz dopuštenje: Mozaik Knjiga

 

* Samim sudjelovanjem u pojedinom nagradnom natječaju Sudionik prihvaća sva pravila Nagradnog natječaja s kojima se prethodno upoznao u Pravilniku koji se nalazi u rubrici “Uvjeti korištenja“.