Odabrali smo sretne dobitnike za poklon pakete Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju

Wish mama odabrala je sretne dobitnike za 4 poklon paketa u kojima su vesele igre i pomagala za aktivnosti djece, ali i cijele obitelji, a s razigranim motivima super popularnog animiranog filma Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju.

Sretni dobitnici su:
1. Poklon paket – Ivana Davidović Markobašić
2. Poklon paket – Tihana Matika
3. Poklon paket – Ljiljana Zulic
4. Poklon paket – Mladen Matanović

Čestitamo sretnim dobitnicima!

Nastavak animiranog hita iz 2012. i 2015. godine koji je već u dva navrata zaludio djecu,a i roditelje diljem svijeta, u trećem nastavku naziva “Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju” podiže zabavu na novu razinu.

Zarazni humor, neočekivana ljubav i nevjerojatna pustolovina Drakule i njegove čudovišne ekipe ovo ljeto vode nas na najluđe krstarenje za koje nećete htjeti da ikada završi!

Što možemo pronaći u pojedinom poklon paketu

Svi poklon paketi poseban je na svoj način, a svi rekviziti, bojalice, pribor za crtanje, lopte i svi ostali predmeti oslikani su veselim likovima i motivima iz urnebesnog animiranog filma Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju!

1. Prvi poklon paket sadrži loptu za more, plažu, bazen ili dvorište te prekrasni ručnik kojeg će djeca rado nositi na plažu, livadu ili terasu za sunčanje.

HT3_Beach_Ball2

HT3_Beach_Towel

2. Poklon paket sastoji se od veselog seta za pisanje i crtanje – notes za crtanje, gumica za brisanje, ravnalo, olovka.

HT3_Stationery_Set

3. Poklon paket donosi sa sobom set igara za aktivnosti na otvorenom:
Frizbi, pribor za igranje (loptica na čičak s reketima za igru u dvoje), vesela torba, uže za preskakanje…

HT3_Outdoor_Set

4. Poklon paket uključuje sve za zabavu u kojoj će djeca biti aktivna bilo sama bilo u društvu drugih. U paketu se nalazi set od 3 bojalice, puzzle, društvena igra labirint, naljepnice s temom animiranog filma, privremene tetovaže, privjesci i magneti.

HT3_Activity_Pack

Uživajmo ovoga ljeta uz Wish mamu i Continental film!