Tko je osvojio 6 postnatalnih tretmana u Beauty centru Brilliantina

Izabrali smo sretnog dobitnika za 6 sofisticiranih i vrhunskih tretmana tijela u Beauty centru Brilliantina! ULTRATONE uređaj je saveznik svakoj majki koja želi jednostavno i efikasno preoblikovati tijelo nakon porođaja kroz dva ciljana programa – postnatal program i program za posturu tijela.

Mnoge studije pokazuju da je najveći problem kod tjelesne neaktivnosti nakon poroda povezan s umorom i općenitim osjećajem težine u vlastitom tijelu, a to nikako ne olakšava iscrpljujuća svakodnevica.

Mama i beba

Postnatal program tonira, podiže, zateže i jača trbušne, gluteus (mišiće stražnjice) i bedrene mišiće, dok vježbe za jačanje karličnog dna jačaju, zatežu i ponovno ojačavaju unutarnje mišiće zdjelice te vraćaju elastičnost u ovom području.

Nakon poroda

Tko je osvojio vrijednu nagradu od čak 6 ULTRATONE tretmana u vrhunskom Beauty centru Brilliantina

SRETAN DOBITNIK JE:
Marko Beloša

Čestitamo sretnom dobitniku koji je zaigrao i okušao sreću u ovom kreativnom Nagradnom natječaju poželjevši svojoj supruzi, koja im je podarila troje djece, trenutke opuštanja u kojima može uživati i posvetiti se svom tijelu i zdravlju!

poklanjamo darujemo

Tijekom trudnoće svaka žena prolazi kroz niz anatomskih, fizioloških i psiholoških promjena koje omogućuju prilagodbu njenog organizma na drugo stanje, odnosno trudnoću.

Razdoblje koje uslijedi nakon porođaja obično je iscrpljujuće, a veći dio svoje pažnje i energije tijekom narednih mjeseci posvećujemo majčinstvu, no pri tome ne smijemo zaboraviti i na brigu o sebi te postupno vraćanje u prethodno stanje tj. formu.

Program za posturu tijela tonira i jača mišiće za bolje držanje, vraća tijelu ravnotežu smanjujući stres, a ujedno revitalizira dijelove tijela koji su bili izloženi za vrijeme trudnoće.

Lepeza pozitivnih učinaka kroz personalizirane programe

ULTRATONE FUTURA® PRO sistem objedinjuje bioptičku svjetlost i kromoterapiju, bio stimulaciju, mikro strujanja, ultrastanični i ultrazvučni prijenos s preko 150,000 naprednih programa specijalno formuliranih za postizanje poboljšanja svih potreba kroz personalizirane programe.

ULTRATONE 2

S ovim uređajem ne pospješujete samo svoj fizički izgled, već on na siguran i bezbolan način brine i o vašem zdravlju s impulsima koji poboljšavaju cirkulaciju, opušta, poboljšava raspoloženje i samopoštovanje, djeluje na gubitak tjelesne težine i poboljšava kondiciju što je neophodno za sve aktivnosti koje uključuje majčinstvo, u samo 45 minuta, koliko traje jedan tretman.

Martina Topčić, vlasnica

Biti majka je naš najteži posao, ali ujedno i najljepši!

Sada je vrijeme za vašu bebu ali i vas
Razdoblje nakon poroda uzbudljivo je i dinamično, zato smo osigurali individualni pristup i savjetovanje u vrlo toploj i opuštajućoj atmosferi Beauty centra Brilliantina, koje se provodi šest tjedana nakon prirodnog poroda te obavljenog prvog pregleda kod liječnika i potvrde da je zdravstveno stanje u redu ili 12 tjedana nakon poroda carskim rezom.

Nakon pregleda područja putem Ultratone Futura® Pro uređaja odredit će se programi koji se su zasnivaju na konkretnim podacima o broju godina, spolu, težini, tjelesnim mjerama, tipu konstitucije, problematičnim dijelovima i željenim rezultatima.

Ne zaboravite, sada je vrijeme za vašu bebu ali i vas. Puno je važnih zadataka i izazova na vama, ali uz sve promjene koje se događaju, nemojte zaboraviti brinuti brigu o sebi, osluškivati svoje tijelo i uživati u svakom trenutku majčinstva.

Brilliantina.beauty.centar
Jurišićeva 21
Tel: 01 7799 044
Facebook
Instagram: https://www.instagram.com/brilliantina_salon


NAPOMENA: Poklon dobiven u ovom kreativnom Nagradnom natječaju može se iskoristiti do kraja 2020. godine!
*Samim sudjelovanjem u pojedinom nagradnom natječaju Sudionik prihvaća sva pravila Nagradnog natječaja s kojima se prethodno upoznao u Pravilniku koji se nalazi u rubrici “Uvjeti korištenja“.