Ivana Marić štiti vid svojih djevojčica od malih nogu

„Najbitnije je zdravlje“ – pomisao je svake majke kada razmišlja o svojem djetetu.

Briga o njemu kreće još od prije rođenja djeteta, a nastavlja se kroz čitav život. Razni pregledi nužni su od malih nogu, pa je tako nezaobilazna stavka upravo pregled očiju i njihova zaštita. Roditelji često ne znaju da djeca mogu pristupiti pregledu vida prije nego što progovore, a razni testovi pobrinut će se da svi njegovi aspekti budu provjereni.

Za potpun i normalan razvoj naših najmlađih najvažnije je rano otkrivanje i liječenje očnih bolesti, a kako bi se omogućilo normalno funkcioniranje u školi i u svakodnevnom životu potrebno je detaljno pregledati vid. Uz provjeru vida na daljinu i raspoznavanje boja, što je uobičajen sistematski pregled prije polaska u školu, nužno je posvetiti brigu i koordinaciji očnih pokreta, mogućnost fokusiranja pri gledanju na blizinu, binokularnosti i škiljavosti.

Ivana_Marić (2)

Poznata pjevačica Ivana Marić pazi od rođenja na zdravlje i zaštitu vida svojih dviju djevojčica Vite i Vere. Osmogodišnja Vita prije polaska u školu obavila je sve potrebne preglede, a zdrav vid dodatno štiti od UV zračenja, ali i pri korištenju računala. Uz pomoć Ki ET LA sunčanih i zaštitnih naočala osigurana joj je sva potrebna zaštita.

Moderan svijet naše mališane naviknuo je na gledanje u ekrane, pa se zbog naprezanja oka često javlja kratkovidnost. Odabirom ovih simpatičnih okvira, oči su zaštićene čak i dok Vita koristi računalo, tablet ili gleda televiziju.
Ivana pri izlasku u šetnju, sunčanim naočalama štiti i svoju dvomjesečnu mezimicu Veru. Sunčane naočale koje su raspoložive za djecu od rođenja do dvanaest godina, dolaze u različitim modelima i raznolikim nijansama boja, a povezuju u sebi francuski chic i funkcionalnost.

Upravo zato, kako bi zaštita bila potpuna, mama svojim curicama Viti i Veri sunčane naočale pričvršćuje za zaštitni šeširić, kako bi mogle dobiti najbolju moguću zaštitu od sunca, a pri igri, druženju i šetnji prirodom mogu u potpunosti neometano uživati.

Ivana_Marić (3)

Tokom godina djevojčice će moći birati modele prilagođene njihovoj dobi, a ako će biti potrebno moći će dodati dioptrijska stakla na željeni okvir. Prevencija, oprez i zaštita nužni su za svaku dob, a pažnja roditelja može uvelike pomoći da dijete odraste bez zdrastvenih problema.

Poteškoće s vidom djetetu mogu prouzročiti nesigurnost i na posljetku odustajanje od određenih aktivnosti, stoga je važno posvetiti se zaštiti, zdravlja vida od malih nogu.

Ki ET LA