Tri savjeta na što paziti prilikom kupnje jakne za djecu

Najviše pažnje prilikom kupovine uvijek posvećujemo onim najmlađima, naročito kada je u pitanju odabir sezonske odjeće kao što su dječje zimske jakne i skafanderi.

Dok se pripremamo na početak nižih temperatura na vrijeme se treba pobrinuti da je djeci uvijek bude toplo i ugodno, zato je krajnje vrijeme da sa svojim mališanima pronađete i odaberete pravi model, a takve potražite kod održivih brendova.

jakne-fluff-ne-ne-ne-1

Kupite komad za sve vremenske uvjete

Kupnja jakne i skafandera nije jednostavan zadatak, stoga treba naći odgovarajući model i pritom paziti na odabir materijala. U moru različitih brendova i široke ponude po izradi skafandera i jakni birajte uvijek i pažljivo one jakne koje su izrađene anti-alergijskog guščjeg perja.

jakne-fluff-ne-ne-ne-2

Iako zimi volimo igru u toplini vlastitog doma, prve pahulje snijega djecu često zovu van na igru. Upravo zato komadi koji ne propuštaju vjetar i otporni su na vodu pravi su odabir za male avanturiste, koji jedva čekaju napraviti svojeg prvog snjegovića ili sanjkanje s prijateljima.

Kapuljača glavu čuva

U potrazi za idealnom zimskom opremom izdvojite one koje su spoj kvalitete, praktičnosti i minimalističkog stila, te gledajte da to bude brend koji pazi na najmanje detalje.

jakne-fluff-ne-ne-ne-3

Iako ju ponekad gledamo samo kao modni dodatak, kapuljača to sigurno u zimskim mjesecima nije. Ona je važan dodatak kada kupujemo zimsku jaknu ili skafander jer služi da zaštiti glavu i vrat od hladnoće i padalina.

Poseban dizajn za jednostavne pokrete

Za djecu je bitno da im dajemo mogućnost samostalnog odabira uz podršku i usmjeravanje. Prilikom kupnje ponudite im da probaju modele u bojama koje im se najviše sviđaju te provjere koje im najviše odgovaraju za igru vani.

jakne-fluff-ne-ne-ne-4

Fluff jakne upravo zato su omiljene djeci – dizajnirane su za jednostavno svakodnevno nošenje te lagano kretanje.

Uz dopuštenje: Komunikacijski laboratorij (sve fotografije)