Doručak gotov za minutu – bez glutena je bez problema

Savršen doručak, super brzo gotov, za jutarnje razbuđivanje! Od jutra krećemo pozitivno, a u svega minutu do dvije pripreme, jer ovaj recept za ukusan doručak zaista je brzo gotov, a svakako je zanimljiviji od mnogih uobičajenih jutarnjih obroka.

Doručak za najmlađe uvijek treba pružati dobru hranjivu vrijednost, ali i biti zabavan obrok kojem će se svako dijete radovati za dobro jutro ili u trenucima međuobroka.

Ima nas mnogo koji su čuli ali se još nisu usudili isprobati rižinu tapioku.

rizina tapioka dorucak bez glutena

Ono što je pozitivno je to da se radi o bezglutenskoj namirnici pa je tako pogodna za osobe osjetljive na gluten ili one koje ga jednostavno izbjegavaju iz raznih razloga. Lako je probavljiva, neutralnog okusa i boje pa se tako lako miješa s ostalim namirnicama, ovog puta s Poli paté Kids ukusnim namazom bez glutena, aditiva, dodataka boja.

Da paštetu klinci obožavaju to već vrapci na krovu pjevaju, a ovaj će ih fini doručak zasigurno oduševiti, a roditelji će ga rado spravljati.

poli pate kids dorucak

Sastojci za recept

Dvije do tri (ovisno o apetitu vašeg djeteta :) tapioke od riže
Poli paté Kids
Nekoliko cherry rajčica
Malo slatke paprike

Izrada recepta

Rižine tapioke na plitkom tanjuru prelijte s toplom vodom dok ne postanu podatne i mekane, oko 10 sekunda. Prethodno sitno nasjeckajte cherry rajčicu i na jako sitne kockice papriku. Tako nasjeckano povrće pomiješajte s Poli paté Kids paštetom i mekano položite tako dobiven namaz na rižinu tapioku. Tapioku možete zarolati ili je preklopiti, ovisno doručkuje li dijete odmah ili ćete mu ovaj doručak staviti u kutijicu za ponijeti u školu.

Dobar tek!