Margo sushi

Ovaj sjajan sushi oduševiti će zasigurno svakog mališana, ali i cijelu obitelj, kad poželi pojesti nešto što je ukusno, a brzo se priprema.
Samo nekoliko izvrsnih namirnica i ukusni sushiji mogu biti spremni za školu ili za slastan zalogaj poslije sportskog treniga.

margo namaz sushi uzina

Sastojci za Margo sushi

3 kriške toast kruha
Margo namaz
Pekmez po želji

Priprema recepta

Pomoću valjka izvaljajte toast kruh kako bi bio tanji. Odrežite rubove te namažite Margo namazom i pekmezom po želji. Prerežite svaku krišku toasta na pola i zarolajte. Neobičan Margo sushi je spreman za konzumaciju.

Margo nova sjajan je izbor za cijelu obitelj, saznajte i zašto?

Margo Nova lako je maziv što je sjajno pri spravljanju doručaka i užina kad su djeca jako gladna i nestrpljiva :)
Svojim blagim okusom sjajan je dio različitih recepata, a što je vrlo važno dodatno je obogaćen vitaminom D koji je, znamo svi, izuzetno važan za normalno funkcioniranje tijela i cijelog organizma.

Visokovrijedno ulje suncokreta u Margo nova namazu obogaćeno je vitaminom D, a samo jedna porcija (25g) sadrži 50% preporučenog dnevnog unosa vitamina D. Dodatno veseli kad našim mališanima radimo hranjiv obrok da ovaj namaz sadrži i vitamine A i E što mu daje prednost kada želimo cijeloj obitelji pružiti slastan, ali i nutritivno vrijedan zalogaj.

Recept: Mini chef, Anita Vukušić Crevar