Za prvi dan škole, sjajna užina Rak samac

Ako želite da vas prvi dan škole podsjeća na ljeto, svojem djetetu za užinu pripremite simpatičnog Raka samca. Uz malo kreativnosti i dobre volje kroasan postaje simpatičan rak.

rak samac sendvic za djecu

Sastojci za recept

1 veliki krosan
Margo namaz
Nekoliko jagoda
2 bobice borovnice
2 koluta banane
Slane ribice

Priprema recepta

Kroasan prerežite i namažite omiljenim Margo namazom. Jagode prerežite na pola i izradite krakove koje postavite na tubove kroasana. Kolutove banane zapiknite na čačkalice i napravite oči te dodajte bobicu borovnice na svako oko. Također pomoću čačkalice. Nekoliko slanih ribica stavite na tanjur kako rak ipak nebi bio sam.

Koje su prednosti Margo nova namaza

Prednosti ovog sjajnog i lako mazivog namaza su višestruke, a jedan od vrlo važnih je da visokovrijedno ulje suncokreta, kojeg sadrži Margo nova, sadrži vitaminom D te da u svega jednoj porciji (25g) pruža 50% preporučenog dnevnog unosa vitamina D. Također sadrži vitamine A i E, što uz dodatak spomenutog vitamina D, daje neophodne nutritivne vrijednosti za cijeli organizam.
Margo nova time postaje pobjednik u odabiru finog namaza koji obogaćuje svako jelo, kako za mališane tako i za cijelu obitelj.

Recept: Mini chef, Anita Vukušić Crevar