Trudničke haljine za blagdane

Danas je jedan od onih groznih dana trudnoće. Trenutno sam u sedmom mjesecu, u 26. tjednu trudnoće. Probudila sam se sva sretna i tada sam osjetila mučninu poslije doručka. Niz se nastavio s razbijanjem tanjura koji su ispali iz mojih ruku, leđa me bole, dijete se miče, bradavice svrbe, ooh, tako glamurozno zar ne? :)

Bilo kako bilo, sat vremena kasnije s paketom leda na mojim grudima, ispijam čokoladni čaj i jedem bijelu čokoladu s orasima. Molim, nemojte me suditi. Odlučila sam se za on-line kupnju trudničkih haljina za nadolazeće blagdane. Iako izbor u dućanima nije pretjerano dobar malo bolje stanje je u on-line dućanima. Uspjela sam pronaći fantastične haljine koje će me, nadam se, učiniti malo manje debljom, natečenom i prgavom trudnicom a više chic, svjetlucavom i nevjerojatnom ženom s pristojnim trudničkim trbuščićem. Djevojka se smije nadati, zar ne?

Kada je riječ o večernjim haljinama za trudnice vrijede ista pravila kao i za žene koje nisu trudne. Želite se pokazati u najboljem svjetlu i prikriti sve druge nedostatke. Na primjer u trudnoći će vaše grudi doslovno procvjetati što je posebno uzbudljivo za djevojke koje nemaju velike grudi pa ih mogu pokazati u prekrasnoj maxi haljini s pristojnim dekolteom, međutim osigurajte se i u ovom slučaju pokrijte svoje noge.

Trudničke maxi večernje haljine

Ako ste skupili malo više težine na nogama i trbuhu, ili ako ste visoki poput mene i u trećem tromjesečju trudnoće, odaberite dugačku, romantičnu haljinu koja je malo komotnija kako bi mogli nositi trudničko donje rublje, koje se neće isticati preko haljine. Sjajna stvar kod nošenja maxi haljina, pogotovo kada ste visoki, je mogućnost izlaska bez visokih potpetica i tako ugodnije provođenje ostatka večeri.

2

1

Trudničke koktel haljine

U slučaja kada se radi o prvom i drugom tromjesečju kada vaš trbuh nije još toliko velik, ako se osjećate ugodno pokazujući svoje još ne natekle zglobove u lijepim petama možete odabrati prekrasnu šljokičastu koktel haljinu. Pronašla sam veliki izbor u dućanima Asos Maternity i Glama Mama. Tamo postoji veliki izbor odabira komotne ali rastezljivih mini haljina koje su stvarno svečane ali također dovoljno ugodne da provedete cijelu noć u njima.

5

4

3

Klasične trudničke rastezljive večernje haljine

Klasične pamučne, svilene, kašmirske, ili vunene male crne haljine su velika investicija u bilo kojem slučaju. Možete se odlučiti na kupnju kvalitetne marke večernje haljine koju onda možete nositi na manje svečanim prigodama tijekom godine. Takve haljine su sjajan odabir ako ste nedavno rodili a želite se osjećati ugodno u rastezljivoj haljini dok se vaš tijelo ne vrati u formu. Druga bitna stvar je što se možete igrati s modnim dodacima i jednostavnu jednobojnu haljinu podignuti s raskošnim ogrlicama, sjajnim narukvicama i višim potpeticama.

6

Jeste li već nabavili svoju trudničku haljinu za blagdane?
Za koju bih se od gornjih trebala odlučiti?

 

Katarina Štimac, fashion blog – LaKatwalk
Fotografije: Asos Maternity