48 satna hidratacija za cijelu obitelj

Kako je osjetljiva i suha koža sve češći problem s kojim se susreću ljudi svih životnih dobi, La Roche-Posay je uvidio važnost i potrebu za univerzalnim proizvodom koji sa svojim sastojcima osigurava zaštitu i bolju kvalitetu kože za sve članove obitelji.

Pojedinci s problematičnom kožom se često susreću s pojavama oslabljene kože, kojoj nedostaje elastičnost i koja zateže.

ESENCIJALNA NJEGA I ZAŠTITA KOŽE

Novi Lipikar proizvod oblikovan je u skladu s tezom „manje je više“ jer sadrži esencijalne, provjerene i neophodne sastojke kako bi se osigurala učinkovitost i sigurnost proizvoda za cijelu obitelj.

Svaki dan, esencijalni sastojci Lipikar mlijeka za tijelo umiruju, obnavljaju i štite osjetljivu kožu, oslobađajući je od simptoma suhoće.

> TERMALNA VODA LA ROCHE-POSAY, smiruje i djeluje protiv iritacija. Jedinstvena kombinacija minerala i elemenata u tragovima, poput selena, daju termalnoj vodi La Roche-Posay znanstveno dokazana umirujuća, omekšavajuća i antioksidacijska svojstva.
> NICIANIMID je molekula kojoj je klinički dokazana učinkovitost u suzbijanju iritacija i pritom garantira odličnu toleranciju.
> „COLD CREAM“ kombinacija obnavljajućih lipida koja djeluje kao zaštitni sloj koji obnavlja suhu i ispucanu kožu.
> KARITE MASLAC je jedan od najučinkovitijih prirodnih emolijensa.

ZA ZAJEDNICU I OKOLIŠ

Lansiranjem novog Lipikar milijeka, briga La Roche-Posaya nadilazi brigu o pojedincu sa suhom i osjetljivom kožom.

Karite maslac, koji je jedan od glavnih sastojaka Lipikar mlijeka, dolazi iz organskog uzgoja. Brend je surađivao ruku pod ruku sa zajednicama u Burkini Faso koje se bave proizvodnjom karitea, kako bi stanovnicima osigurao regularna primanja i zaštitio okoliš kroz očuvanje karite stabala.

lipikar-lait

> 100% karite maslaca za proizvodnju Lipikar mlijeka za tijelo dolazi iz društveno odgovornog projekta u Burkini Faso
> 2.480 tona ploda je ubrano za proizvodnju La Roche-Posay proizvoda
> u ovom solidarnom programu 15.600 žena iz Burkine Faso ima neposrednu korist

LIPIKAR MLIJEKO – PROIZVOD ZA CIJELU OBITELJ

Lipikar pruža klinički dokazanu učinkovitost za cijelu obitelj – od djece pa sve do odraslih. Nova Lipikar formula sastoji se od esencijalnih sastojaka za njegu i zaštitu kože cijele obitelji.

Značajna hidratacija

Potvrđeno kliničkim rezultatima, Lipikar mlijeko značajno poboljšava hidrataciju i nakon 48 sati i štitno djeluje na hidrolipidnu barijeru kože bebe, djece i odraslih.
Iako je iste građe kao i koža odraslih, koža bebe je tanja, ranjivija i osjetljivija na vanjske faktore te je bitno ustanoviti djelotvornost proizvoda pogotovo na njihovoj koži. Nakon 4 tjedna korištenja, 98% ispitanika smatra da je koža djeteta zaštićena od suhoće.

BABY SKIN – sve o koži vaše bebe!

Kako bi svi naši savjeti za njegu bebine kože bili nadohvat ruke svakom roditelju, lansirana je nova La Roche-Posay Baby Skin stranica sa korisnim savjetima stručnjaka i preporukama njege!

Uz dopuštenje: tbwa (sve fotografije)