ZekoEko u Zoo

Edukacija, zabava i emocije: ZekoEko oduševio posjetitelje – saznajte kako

Gigant pinca obilježila ovogodišnje ZekoEko događanje – slasnu i najfiniju Gigant pincu na ZekoEko veselom putovanju u zagrebačkom Zoološkom vrtu 1. i 2. travnja 2024. napravila su djeca.

Program na ZekoEko 2024 još bolji nego ikad do sad

Pridružite nam se na nezaboravnom proljetnom događanju ZekoEko u zagrebačkom Zoološkom vrtu, koji će se održati 1. i 2. travnja 2024. na Edukacijskom trgu u sklopu Zekanja u Zoo.

ZekoEko avantura čeka vas u zagrebačkom Zoološkom vrtu 1. i 2. travnja

Već sedmu godinu za redom, Portal WISH MAMA HR i WISH HR organiziraju edukativno i zabavno događanje za djecu, na uskrsni ponedjeljak i drugi dan u utorak u Zoološkom vrtu grada Zagreba na Edukacijskom trgu, u sklopu Zekanja u Zoo.

ZekoEko uskrsno događanje i ove 2022. oduševio mališane i njihove roditelje

ZekoEko zabavno događanje za djecu okupilo i ove 2022. brojne posjetitelje u Zoološkom vrtu Grada Zagreba!

Program na ZekoEko događanju u Zoo razveselit će i male i velike

Donosimo vam raspored događanja i program na ovogodišnjem veselom događanju ZekoEko, 18. 4. 2022. od 11 do 19 sati, u sklopu Zekanja u Zoo, na Edukativnom trgu u predivnom zagrebačkom Zoološkom vrtu.

ZekoEko uskrsna dječja zabava u Zoo Zagreb 2022

Kamo na uskrsni ponedjeljak? Na veliko dječje događanje ZekoEko, na koje su pozvani i odrasli, u zagrebački Zoo!

Festival proljeća u Divljem srcu grada Zoološkog vrta grada Zagreba

Festival proljeća u Divljem srcu grada, uz raskošan vatromet boja flore i faune održava se u Zoološkom vrtu Grada Zagreba od subote 9. travnja do nedjelje 24. travnja 2022. godine.

Preko 10.000 posjetitelja na Zekanju u Zoo vrtu

Zekanje u Zoo vrtu grada Zagreba započelo je uz vesele dječje pjesmice popularnog dječjeg zbora Zagrepčanke i dečki, a već od 11 sati u vrt su počeli pristizati posjetitelji kojih je ove godine došlo preko 10 000.

Događanja u Zoo na uskršnji ponedjeljak 22. 4. 2019.

Zekanje u Zoo vrtu grada Zagreba započinje ove godine u 11 sati uz vesele zvuke i pjesmice popularnog dječjeg zbora Zagrepčanke i dečki, a što je sve djeci i roditeljima u suradnji sa Zoo Zagreb pripremila Wish mama saznajte u nastavku.

I ove se godine Zekamo u Zoo na uskršnji ponedjeljak

Zekanje u Zoo vrtu grada Zagreba i ove godine zajedno s Wish mama portalom priprema veseli i kreativan sadržaj za djecu i roditelje na uskršnji ponedjeljak 22. 4. 2019.