Disney tv kanal zabavlja nas uz Spider-Man filmove u srpnju

Danas je Disney+ u Hrvatskoj objavio da će premijerno prikazati pet Spider-Man™ filmova na platformi u srpnju, i time fanovima dati još više sadržaja iz Marvelove kolekcije, sve na jednom mjestu.

disney tv kanal filmovi

SPIDER-MAN™ STIGAO NA DISNEY+ U HRVATSKOJ

Pogledajte listu Sony Pictures filmova i datume lansiranja na Disney + platformi u Hrvatskoj

The Amazing Spider-Man™ (2012) (Čudesni Spider-Man) – dostupno od 22. srpnja 2022.
Film prati tinejdžera Petera Parkera i njegove srednjoškolske dane i vrijeme kad je tek stekao super-moći kojima će spašavati svijet.

The Amazing Spider-Man™ 2 (2014) (Čudesni Spider-Man 2) – dostupno od 22. srpnja 2022.
Super je biti Spider-Man, ali biti Spider-Man nije nimalo lak zadatak… jer samo Spider-Man može zaštiti svoje Newyorčane od užasavajućih neprijatelja koji prijete gradu.

S dolaskom Electra, Peter će se morati suočiti sa zlotvorom puno moćnijim od njega samog. A kada se u grad vrati i njegov stari prijatelj Harry Osborn, Peter će shvatiti da sve njegove neprijatelje povezuje jedna stvar: korporacija OsCorp

Spider-Man™: Homecoming (2017) (Spider-Man: Povratak kući ) – dostupno od 22. srpnja 2022.
Mladi Peter Parker/Spider-Man započinje samostalno djelovati pod svojim novopronađenim identitetom super junaka. Peter se vraća kući u kojoj živi s tetom May, a gdje ga pod budnim okom čuva njegov novi mentor Tony Stark.

Peter se pokušava vratiti svojoj normalnoj svakodnevnoj rutini, no kada se u gradu pojavi novi zlikovac – The Vulture, sve ono što mu je važno u životu, postat će ugroženo.

Spider-Man™: Into the Spider-Verse (2018) ( Spider-Man: Novi svijet) – dostupno od 22. srpnja 2022.
Phil Lord i Christopher Miller, kreativci koji potpisuju The Lego Movie (Lego film) i 21 Jump Street, koriste svoje jedinstvene talente i donose jedan potpuno drukčiji Spider-Man, jedinstven po svemu. Spider-Man: Novi svijet prati tinejdžera iz Brooklyna – Miles Morales koji nam otkriva neograničene mogućnosti Spider-Man svijeta ali i da – nije jedini koji nosi masku.

Spider-Man™: Far From Home (2019)( Spider-Man: Daleko od kuće) – dostupno od 22. srpnja 2022.
Nakon događaja u filmu “Avengers: Endgame” (Osvetnici: Završnica), Peter Parker (Tom Holland) se vraća u filmu „Spider-Man: Daleko od kuće“.

Naš prijateljski junak iz susjedstva pridružuje se svojim najboljim prijateljima Nedu, M.J. i ostatku ekipe na ljetnom odmoru u Europi. Međutim, Peterov plan da ostavi svoje superjunačke dužnosti na nekoliko tjedana brzo se izjalovi kada nevoljko pristane pomoći Nicku Furyju (Samuel L. Jackson) u otkrivanju napada misterioznih stvorenja.

Spider-Man i Mysterio (Jake Gyllenhaal) zajedno kreću u borbu priotiv kaosa koji se stvara diljem kontinenta, ali nije sve kako se čini.

disney filmovi Amazing Spiderman

Marvelov brand na Disney+ streaming platformi predstavlja najveću kolekciju Marvelovih naslova sa stotinama sati gledanja filmova i serija. Ponudu Marvel branda možete pogledati na Disney+ ovdje: https://www.disneyplus.com/brand/marvel

Dodatni naslovi iz Sony Pictures’ filmske i televizijske knjižnice bit će premijerno prikazani na Disney+ platformi u Hrvatskoj do kraja godine.

O DISNEY+ KANALU
Disney+ je streaming platforma za filmove i serije Disneya, Pixara, Marvela, Star Warsa i National Geographica, koja uključuje naslove kao što su „The Simpsons“ i još mnogi drugi. Na odabranim međunarodnim tržištima također uključuje i novi brand zabavnog sadržaja, Star.

Vodeća streaming usluga tvrtke The Walt Disney Company, Disney+, namijenjena je direktnim korisnicima i dio je segmenta Disney Media & Entertainment Distribution unutar kompanije. Usluga nudi kolekciju ekskluzivnih originalnih sadržaja uključujući dugometražne filmove, dokumentarne filmove, akcijske i animirane serije te sadržaje kraćih formata.

Uz pristup dugoj Disneyevoj povijesti nevjerojatnih filmskih i televizijskih naslova, Disney+ je također ekskluzivna streaming platforma najnovijih izdanja studija Walt Disney. Kroz Star, Disney+ nudi najnovija izdanja produkcije 20th CenturyStudios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures i još mnogo toga. Za više informacija posjetite disneyplus.com.

Uz dopuštenje: Komunikacijski laboratorij