Film Elvis najemotivnija je priča o nevjerojatnom glazbenom talentu

Elvis je film koji obavezno morate pogledati, a dolazi u CineStar kina pretpremijerno od srijede 22. lipnja 2022.

Obožavan poput božanstva, najveći influencer 20. stoljeća konačno na filmskom platnu u režiji slavnog Baza Luhrmanna!

kino film Elvis

Svijet bogatih i slavnih oduvijek je bio ispunjen intrigama, pogotovo kada je riječ o legendarnim zvijezdama koje su svojim talentom osvojile cijeli svijet i stekle planetarnu popularnost. Jedan od najvećih je Elvis Presley, koji se svojim glazbenim postignućima upisao u povijest te dan danas živi kroz svoju najveću ostavštinu, glazbu.

Trailer koji će vas još više privući da pogledate film Elvis je ispred vas!

No, baš poput svake planetarno popularne zvijezde, legendarni Elvis borio se protiv posljedica slave i brojnih poroka u svom naizgled ”savršenom” životu.

Plavooki dječak siromašnog podrijetla, koji je samo želio svojoj obitelji kupiti Cadillac i svirati glazbu svog djetinjstva, nije niti sanjao da će zauvijek promijeniti glazbeni svijet te se upisati u povijest kao zvijezda koja je pokrenula rock’n’roll revoluciju u cijelome svijetu.

Njegovi su se nastupi čekali danima, a fanovi su doslovno padali u nesvijest kada bi ga vidjeli. Slovio je kao seks simbol tadašnjeg doba, svjesno i odlučno srušio je seksualne tabue pedesetih godina, no njegovo je srce zauvijek osvojila Priscilla, s kojom je uplovio u bračnu luku i dobio kćerkicu.

Tijekom bogate glazbene i filmske karijere nije izmaknuo pritisku i kontroli svog menadžera, Toma Parkera, kojeg brojni okrivljuju za probleme sa sedativima, amfetaminima i lijekovima protiv bolova.

Elvis film 2022

Film Elvis u distribuciji Blitza dolazi u CineStar kina pretpremijerno od srijede 22. lipnja u sklopu usluga CineFan nacionalno, koja uključuje poklon piće partnera u svim CineStar kinima – prodaja na linku OVDJE i ekskluzivno u sklopu Très chic projekcije u Kaptol Boutique Cinema, uz ulaznicu je uključen i goodie bag, prodaja na linku OVDJE.

glumac Austin Butler film elvis

Novi film Elvis vizionarskog i za nagradu Oscar® nominiranog redatelja Baza Luhrmanna i studija Warner Bros Pictures, u kojoj glavne uloge nose Austin Butler i oskarovac Tom Hanks dobio je izvrsne kritike i 12-minutne ovacije publike na ovogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu.

Riječ je o modernom filmu i modernom pogledu na najvećeg glazbenog velikana, a tome u prilog tome ide i fenomenalan soundtrack na kojem su se našle pjesme Eminema, Tame Impala, Doja Cat, Jacka Whitea, Chrisa Isaka, Cee Lo Greena, Diplo, Denzel Curry, Maneskin, Kacey Musgraves itd.

Radi se o hitovima poput pjesme ‘Vegas’ (Doja Cat) koja je već zavladala eterom i društvenim mrežama i najbolji je uvod za spektakl koji vas očekuje na velikim platnima CineStarovih kino dvorana.

Ulaznice za projekcije su već sada u prodaji online na CineStar web stranici, aplikaciji ili na blagajnama kina.

Uz dopuštenje: PR365