Kamp u kolovozu i rujnu za osnovnoškolce kao stvoren za novu školsku godinu

Od gumi-gumija, istraživanja Zagreba, planinarenja do vrućeg krumpira i zaboravljenih dječjih igara ovi su praznici kao stvoreni za petodnevni kamp za osnovnoškolce!

OMart, obrt za kreativne usluge za kraj ljeta i školskih praznika provodi petodnevni kamp za osnovnoškolce na temu zaboravljenih dječjih igara!

kamp za djecu 2022

Cilj nam je tijekom kampa prisjetiti se zabavnih društvenih igara, boraviti na otvorenom, obići centar Zagreba i učiti o znamenitostima, sudjelovati u potrazi za blagom, planinariti i steći osnovna znanja o ponašanju u prirodi, osmisliti i izraditi svoje društvene igre! Tijekom kampa potičemo grupnu suradnju, međusobno uvažavanje i pomaganje među polaznicima.

KADA VAŠE DIJETE MOŽE DOĆI U KAMP?
Od ponedjeljka 29.08. do petka 02.09.2022., tijekom ljetnih praznika, od 9 do 16 sati.
Moguće je sudjelovati na cijelom kampu ili dane po odabiru!

djeca se igraju u kampu

Zaboravljene dječje igre – tematski kamp za osnovnoškolce

Na kampu ćemo igrati igre koje svi osnovnoškolci vole i znaju kako igrati, ali unijeti i malo raznolikosti: naučiti nove igre ili osmisliti nova pravila starim i dobro poznatim igrama.

Na kampu ćemo se prisjetiti i naučiti kako se igraju: gumi – gumi, crna kraljica, školica, vrući krumpir. Održat ćemo natjecanje u potezanju užeta, graničaru i Twisteru.

Kada nam u parku postane prevruće, sklonit ćemo se u hladoviti atrij i ondje oslikavati ploču i figurice za igru dame, kartice za Memori i crnog Petra te se odmoriti gledajući crtane filmove ili igrajući glazbene stolice i Pictionary! Dva dana kampa povest ćemo polaznike u obilazak centra Zagreba.

Uz stručno vodstvo i radne listiće sa zadacima naučit ćemo niz zanimljivosti o znamenitostima i arhitekturi Zagreba. Naučit ćemo koristiti kartu te uz pomoć nje pronaći skrivena umjetnička djela.

djecji kamp kolovoz rujan hodanje u sumi

U srijedu idemo na Medvednicu! Stazom broj 13 hodamo od Šestina do Kraljičinog zdenca – izvora pitke vode potoka Kraljevca, koji je dobio ime prema legendarnoj “Crnoj Kraljici”!

Ručamo u šumskoj hladovini, a nakon odslušanih priča o nemiloj kraljici i oslikavanja našeg planinarskog štapa, vraćamo se na polazište! Naučit ćemo što treba sadržavati planinarski ruksak, osnove prve pomoći i sve o planinarskom bontonu!

Tijekom školskih praznika za djecu osnovnoškolskog uzrasta organiziramo cjelodnevne tematske kampove. Obilazimo izložbe u muzejima i provodimo tematske likovne radionice, a radove nastale na radionicama predstavljamo na završnim izložbama.

djecji kamp kolovoz rujan 2022

Učimo o raznim temama, igramo društvene igre, čitamo priče, gledamo filmove, provodimo sportske aktivnosti na otvorenom i istražujemo Zagreb. Učimo kroz zabavu i stručno vodstvo.

Prijave i informacije OVDJE
Telefon: +385 (0)91 5021727, OMart, kreativne usluge, vl. Melita Omeragić

Ovdje proučite!

Sve informacije pratite putem FB stranice: Melita Omeragić aRT
I Instagram profila: omart_radionice