Merkatska dinastija – serija u kojoj ćete uživati s merkatima u njihovim pustolovinama

kroz sjajnu novu seriju pogledajte s vašom djecom uzbudljive pustolovine ženki merkata i njihovih mladunčadi u Južnoj Africi.

„Merkatska dinastija: Uspon dinastije“ nastavak je popularne serije snimljene 2000-ih godina po nazivu „Merkatska dinastija“. Izvorna je serija pratila Flower Whiskers, legendarnu neustrašivu ženku merkata, dok se u pustinji suočavala sa svakodnevnim izazovima.

serija-merkatska-dinastija-1

Nažalost, Flower je 2007. godine stradala u napadu zmije. Ta je serija 2007. i 2008. godine bila nominirana za više nagrada Emmy, a obožavali su je milijuni gledatelja diljem svijeta.

Vrijeme je da Flowerini potomci krenu njezinim stopama i pokaže svijetu kako žive merkati

Swift je Flowerina praunuka, a danas predvodi obitelj Whiskers uz pomoć svojeg dugogodišnjeg partnera Bee. Swift upoznajemo u trenutku kad je njezino trinaesto leglo spremno prvi put napustiti jazbinu.

serija-merkatska-dinastija-2

Na drugom kraju pustinje živi druga obitelj, zvana Hakuna Matata, odnosno „bez briga“. Predvodi ih ženka Flint Lockwood, koja, unatoč opuštenom obiteljskom imenu, ima puno razloga za zabrinutost. Tek što se nije okotila, pa je u potrazi za novim domom u kojem će podignuti svoju mladunčad.

Te i druge merkatske obitelji pokušavaju preživjeti u nemilosrdnoj pustinji Kalahari. Mladi merkati prvi put paze na svoju mlađu braću i sestre, dok drugi kreću u samostalan život i potragu za partnerom.

serija-merkatska-dinastija-3

Ženke na oba kraja pustinje bore se protiv neprijatelja u svojim obiteljima i izvan njih kako bi zaštitile svoje mlade. Prijelazi preko pustinje, loše vremenske prilike, izdaja, ljubav, smrt – naši merkati suočavaju se sa svim tim izazovima s čudesnom odvažnošću i snagom.

Seriju Merkatska dinastija: Uspon dinastije premijerno pogledajte na programu Viasat Nature u ponedjeljak, 7. veljače, u 18:00 sati.

Uz dopuštenje: Grayling (sve fotografije)