Omiljene jakne, hlače i majice malenih trendsetera

Sportski komadi za djecu poput trenirki, majica, jakni u živopisnim bojama donose ove jeseni veselje i radost u Replay odjevnim predmetima za djevojčice i dječake.

replay-kolekcija-djecja-1

Replay&Sons kolekcija i ove će sezone pronaći svoje mjesto u ormarima malenih trendsetera. Djevojčice i dječaci rano se počinju zanimati za modu i rado kombiniraju različite krojeve, boje i dizajn po uzoru na odrasle.

Vesele ih novi odjevni komadi i vole se lijepo oblačiti, stoga je Replay osluškujući njihove želje i potrebe lansirao veselu kolekciju nadahnutu bojama i detaljima.

replay-kolekcija-djecja-2

Modni izričaj stvara se od malih nogu, stoga je bitno da ormar vašeg mališana bude šarolik i zanimljiv, kako bi i vaše dijete izgradilo samouvjerenost kod odijevanja.

replay-kolekcija-djecja-3

Istovremeno fokus cijele kolekcije je na ekološkim standardima i održivosti, te se u izradi odjeće koriste najkvalitetniji materijali kao što je primjerice organski pamuk.

replay-kolekcija-djecja-4

Replay&Sons komadi za vesele i vrckave jesenske dane

U kolekciji za djevojčice prevladaju nježne ružičaste nijanse i detalji poput volana, cvjetnih uzoraka, printa i mekanih tkanina koje odišu romantikom i šarmom.

Dok se miješanje stilova, traper i urbana nota provlači kroz sve komade i prati duh brenda predstavljajući stil kultne Replay djevojke.

replay-kolekcija-djecja-5

Sportski komadi poput trenirki, majica i jakni u živopisnim bojama predstavljeni su za Replay dječake koji su uvijek aktivni i u pokretu. Osim toga, savršeno se kombiniraju uz traper, pulovere i najudobnije tenisice.

replay-kolekcija-djecja-6

replay-kolekcija-djecja-7

Uz dopuštenje: Conor (sve fotografije)