Osvojite knjigu Moja obitelj i druge životinje i uživajte u super zabavnoj priči s vašom djecom

Sada i vi možete osvojiti poučnu i super zabavnu knjigu “Moja obitelj i druge životinje” koju vam poklanjamo kroz ovaj Nagradni natječaj, a koja je prodana u više od pet milijuna primjeraka prije prikazivanja serije na BBC-u, a koja je sada stigla i kod nas!

Pisac Gerald Durrell je bio britanski prirodnjak i zagovornik očuvanja divljih životinja

Njegova najveća ostavština je zoološki vrt na otoku Jersey, jednom od britanskih kanalskih otoka te „Durrellova zaklada za zaštitu divljih životinja“ čiji je pokrovitelj britanska princeza Anne.

Zaklada i danas dalje aktivno djeluje na očuvanju divljih životinja te je Gerald Durrell i želio osnovati zoološki vrt upravo kako bi na taj način očuvao ugrožene divlje životinje te im osigurao sigurne uvjete za razmnožavanje i razvoj.

Spisatelj Gerald Durrell majstor je priče i pripovijedanja, pa se nemojte čuditi kad shvatite, čitajući ovaj klasik, da se od srca smijete, da osjećate miris borova i čujete cvrčke, ma gdje da ste jer njegova sjećanja na te čarobne dane jedna su od najomiljenijih klasičnih priča koju su voljeli – i vole – mnogi odrasli i djeca.

Njegove uspomene su poslužile kao predložak za TV serije, od kojih je posljednja “Durrellovi” prikazana i kod nas. Sada napokon možete uživati u romanu koji će vas, vjerujemo, oduševiti i nasmijati. Topla priča o neobičnoj obitelji začinjena s engleskim humorom – za sve generacije.

VIŠE o knjizi Moja obitelj i druge životinje te kratak sadržaj potražite OVDJE

moja-obitelj-druge-zivotinje-1

Želite osvojiti edukativnu, zabavnu i poučnu knjigu za vaše dijete, ali i za cijelu obitelj

Sve što je potrebno učiniti je polajkati post na Wish mama Facebook stranici s ovim objavljenim Nagradnim natječajem i tagirati osobu kojoj biste isto poželjeli da osvoji knjigu Knjiga Moja obitelj i druge životinje.
Skoknite na službenu Facebook stranicu Wish mama i sudjelujte sve do 28.04.2023. u ovom Nagradnom natječaju u kojem možete osvojiti ovu knjigu koje će čitati sve generacije u obitelji :).

Komisija od tri člana odabrati će jednog sretnog dobitnika 29. 04. 2023. te mu poslati poruku putem Facebooka ili Instagrama u njegov sandučić za poruke.

Sretno!

* Samim sudjelovanjem u pojedinom nagradnom natječaju Sudionik prihvaća sva pravila Nagradnog natječaja s kojima se prethodno upoznao u Pravilniku koji se nalazi u rubrici “Uvjeti korištenja“.