GRAD SVETOG NIKOLE

Želim ti osmijeh – darujemo male pacijente Klaićeve bolnice

Humanitarna akcija za djecu Klaićeve – Želim ti osmijeh i ove je godine dozvala tisuće djece diljem Hrvatske koji su slali svoje radove i želje za blagdane dječici, malim pacijentima Klinike za dječje bolesti – Klaićeve bolnice u Zagrebu.

Čarolija GRADA SVETOG NIKOLE i ove 2021. oduševila posjetitelje

Naše živote obilježile su bajke u kojima su glavni junaci bile životnije u likovima Ježeve kućice, Bambija, Lunje i Maze, Kralja lavova i mnogih drugih. Zato je i prvi puta u Zoološkom vrtu u Zagrebu, od 4. prosinca svoja vrata otvorio Grad svetog Nikole, a 6. prosinca 2021. godine svečano zatvorio do sljedećeg blagdana u 2022. godini.

S Kristalima u Esplanadi najavljen Grad svetog Nikole 2021

Grad svetog Nikole 2021. svečano je najavljen u HRT emisiji Kod nas doma, a svojim su blagdanskim glazbenim brojem i razigranom točkom djeca iz Plesnih Kristala, u pratnji pjevačice Ane Bertić ugodno iznenadili i goste hotela Esplanade u Zagrebu.

Grad svetog Nikole 2021- Raspored programa

GRAD SVETOG NIKOLE ove će se 2021.godine, u Zoološkom vrtu grada Zagreba, otvoriti svoja blagdanska vrata i malima i velikima, 4., 5. i 6 prosinca od 16 do 19 sati!

Dječji zbor Kikići razveseliti će publiku u Gradu svetog Nikole

U ovogodišnjem Gradu svetog Nikole, koji se održava od 4 do 6. prosinca 2021. godine u Zoološkom vrtu grada Zagreba, popularan dječji zbor Kikići uveseljavati će publiku svojim sjajnim glazbenim izvedbama.

Mladi i talentirani pjevači Mikrofona uljepšati će Grad svetog Nikole ove 2021

Mladi i talentirani pjevači Mikrofona ispunit će subotnje popodne 4.12. u zagrebačkom zoološkom vrtu u okviru svečanog otvorenja „Grada svetog Nikole“ prigodnim i tradicionalnim božićnim pjesmama

Mališani iz KUD Jelsa stižu u Grad svetog Nikole

Sjajni mališani iz KUD Jelsa stižu u Grad svetog Nikole i ove će godine od 4. do 6. prosinca 2021. zasigurno oduševiti publiku u Zoološkom vrtu grada Zagreba.

GRAD SVETOG NIKOLE 2021 događanje kojem se vesele i mali i veliki

GRAD SVETOG NIKOLE ove će se godine održati u omiljenom zagrebačkom Zoološkom vrtu od 4. do 6. prosinca 2021. u čak tri dana zabave, veselja, pjesme i blagdanskog obilja, od 16 do 19:30 sati.

Grad svetog Nikole 2021 otvaraju Vukovarski golubići dječji zbor koji je osvojio srca mnogih

Ovogodišnji Grad svetog Nikole, koji će se održati od 4. do 6. prosinca 2021., otvaraju Vukovarski golubići, dječji zbor slavujskih glasova.

Ana Bertić nastupa u Gradu svetog Nikole

Ove će 2021., po mnogočemu iznimne godine godine, Ana Bertić nastupiti u Gradu svetog Nikole, koji se održava od 4. do 6. prosinca na otvorenom u Zoološkom vrtu grada Zagreba.