GRAD SVETOG NIKOLE

Wish mama daruje Zahvalnicu svoj djeci i partnerima u darivanju Želim ti osmijeh – djeca Hrvatske za djecu Klaićeve bolnice

Draga djeco, dragi roditelji, učiteljice i učitelji, dragi partneri, nakon prikupljanja prekrasnih poklona i pristiglih dječjih radova, crteža i velikih želja u darivanju ŽELIM TI OSMIJEH – djeca Hrvatske za djecu Klaićeve bolnice!, akciji darivanja malenih pacijenata i osoblja Klinike za dječje bolesti Zagreb, a u povodu dana svetoga Nikole, želimo se svima zahvaliti na sudjelovanju.

Čaroban dan za mališane zaposlenika Poliklinike Aviva koji su svojim crtežima usrećili djecu Klaićeve

Ima jedan grad potpuno drukčiji od svih. Ima jedan čaroban grad kojim vlada Sv. Nikola i dobre vile!
Pod tim geslom, Grad Svetog Nikole posjetio je Polikliniku Aviva, jednu od najdugovječnijih hrvatskih poliklinika.

Sveti Nikola za svoj dan posjetio djecu u Klaićevoj: Djeca Hrvatske za djecu Klaićeve – Želim ti osmjeh

U ovo blagdansko vrijeme, čaroliju osmjeha zaslužuje svatko, pa i mališani Klinike za dječje bolesti Zagreb. Kako bi se darivanjem djeci barem na trenutak donijelo blagdansko ozračje i veselje, organizatori projekta Grada Sv. Nikole zajedno s poznatim sportašima, influencerima te partnerima posjetili su bolnicu u Klaićevoj donoseći prigodne humanitarne darove za ugodniji bolnički boravak.

Sv. Nikola sa svojim pomoćnicima oduševio brojne mališane u zagrebačkom Zoološkom vrtu

Nakon dva dana bogatog programa, uz ugodnu atmosferu punu dječje radosti, plesa i pjesme, završio je dvodnevni program Grada Svetog Nikole.

GRAD SVETOG NIKOLE 2023 – Raspored događanja u Zoo Zagreb

Stiže, stiže, sve je bliže! U Zoo dolazi u svoj Grad Nikola i donosi nam pregršt darova, zabave i veselja za dječje adventsko događanje koje će se pamtiti.

GRAD SVETOG NIKOLE – najbolja dječja adventska zabava u 2023.

Ima jedan Grad potpuno drukčiji od svih, Grad koji priprema najbolje adventsko dječje događanje u zagrebačkom Zoološkom vrtu 5. i 6. 12. 2023.

Jedan jedini Grad Svetog Nikole uz čarobni program u ZOO Zagreb

Ima jedan grad potpuno drukčiji od svih. Ima jedan grad čaroban kojim vlada Nikola i dobre vile, a to je Grad svetog Nikole.

Šarene adventske kućice, Nikolin kolač i unikatne kuglice obilježile su Grad svetog Nikole 2022

Zavladala je adventska atmosfera prepuna zabave, radosti i veselja jer čarolija Grada Svetog Nikole koji organizira portal WISH MAMA

GRAD SVETOG NIKOLE 2022 – donosimo raspored programa u Amazingi

Ove će 2022. godine biti posebno radosno i veselo 5. i 6. 12. u Gradu svetog Nikole, jer smo se spojili s najzabavnijim parkom u Hrvatskoj, Amazingom.

Grad svetog Nikole stiže u 2022. u Amazingu i bit će najzabavniji do sad

Što je dječji život bez Svetog Nikole ili još bolje što je Zagreb bez Nikolinog grada u kojem će i ove godine, 5. i 6. prosinca 2022. godine u zagrebačkoj Amazingi (Avenija Dubrovnik 15/36)