GRAD SVETOG NIKOLE  – najbolja dječja adventska zabava u 2023.

Ima jedan Grad potpuno drukčiji od svih, Grad koji priprema najbolje adventsko dječje događanje u zagrebačkom Zoološkom vrtu 5. i 6. 12. 2023.

I sve je nekako drukčije ove godine u Nikolinom gradu jer djecu i roditelje dočekat će hrvatska tradicija zaštitnika obitelji Svetog Nikole te na svečanom otvorenju u utorak, 5. prosinca u 17 sati, kroz tradicionalne dječje uspavanke u izvedbi Anite Huđek i uz nastup dječje grupe HKUD-a Prigorec Markuševce i tamburaša vratit ćemo se malo u hrvatsku baštinu i tradicijske ljepote blagdana, već pomalo zaboravljenih običaja.

Grad svetog Nikole u Zoo Zagreb-s

Plesom i pjesmom vile će dovesti u Nikolin grad velik broj interaktivno edukativnih dječjih predstava u dane 5. i 6. prosinca ove godine – Šareni svijet, hrvatske majorette, mirisni kulinarski show tvrtke Gorenje, a blagdanske bojanke poštara i paketa na poštanskom paketomatu dječici će donijeti Hrvatska pošta.
Sadit će se biljke za mini vrt, a bit će tu i čarobna šuma kuglica sa željama mališana koje nam donosi OTP banka.

grad svetoog nikole amazinga 2022

U corner OTP u goste će stići i udruga UOLL kojoj ćemo sakupljati kroz natjecanje i plastične čepove i tako doprinijeti Udruzi oboljelih od leukemije i limfoma da lakše dođu do skupih lijekova.

U dva dana djeca i odrasli moći će uživati u mnogobrojnim dječjim interaktivnim predstavama, kreativnim i edukativnim radionicama, a mirisni i topli zalogaji svježih hot dogova, u kojima su hrenovkice napravljene od 100% pilećeg mesa, besplatno će ih čekati u živopisnom Perutnina corneru.

Medo Pom-Bar dijelit će fine grickalice svim mališanima, a i nagrađivat će ih kroz mini kvizove i blagdanskim prigodnim paketićima.

U prekrasnom adventskom okruženju zabavljat će nas vile koje će s djecom risati, bojati i čitati bajke, a bit će tu i super blagdanskih crtanih filmova, a čarobni orkestar Željezničar uvest će nas još više u prekrasno blagdansko raspoloženje Grada svetog Nikole.

I to nije sve, na ovom dječjem događanju zabavljat će nas plesna skupina Kristal, a malene posjetitelje od 6 do 12 godina educirat ćemo o nenasilnoj komunikaciji uz interaktivne igrokaze žirafe i vuka koje nam ove godine u Grad svetog Nikole donosi Centar za nenasilnu komunikaciju Hrvatska.

djecje dogadanje advent galeb marko

Doletjet će nam i Galeb Marko i učiti nas o prirodnim blagodatima i očuvanju prirode, a u OmArt interaktivno edukativnim radionicama djeca će uživati u kreativnom stvaralaštvu.
Veseli dječji disko, puno mini kvizova, smijeha i darova čekat će sve koji dođu u najveseliji grad ikada u jedan i jedinstveni Grad svetog Nikole.

grad svetog nikole u klaicevoj

I kao i svake godine Toyota Hrvatska dio je darivanja Želim ti osmijeh – djeca Hrvatske za djcu Klaićeve – u kojoj ćemo posjetiti s olimpijcima i paraolimpijcima malene pacijente Klaićeve bolnice u Zagrebu i darivati ih s Nikolom prigodnim darovima. I to nije sve! Kao i svake godine donije ćemo im pregršt crteža s dobrim željama sve djece koja su im poželjela što brže ozdravljenje i puno toplih pozdrava za ove blagdane.

I naravno ima u našem Gradu još puno iznenađenja i ostvarenih želja samo ih Sveti Nikola ne želi otkriti. Zato zapamtite ove datume i ako želite doznati koja vas iznenađenja još čekaju vidimo se u njegovom gradu, gradu sretne djece!

 

Zlatni partner Grada svetog Nikole
otp-logo-250

 

Partneri Grada svetog Nikole
posta-paket 04-logo-toyota-20 logo-gorenje-gsn

logo-perutnina-ptuj-orig pombar-logo milising-logo

cedevita-logo-gsn 13-logo-biorela-20 aviva-logo

logo-miva-gsn sanytol-logo lactovit-logo

lola-ribar-logo equilibra-logo revita-logo

ritter-logo spezi-logo

Gosti Grada svetog Nikole

centar-komunikacija-logo omart-logo udruga-uoll-logo

logo-elektropizeta kugli-logo juric-sadnice-logo

Pokrovitelji Grada svetog Nikole
mrmso-logo gsn-logo-zhzd

gsn-logo-iica gsn-logo-q