Jedan jedini Grad Svetog Nikole uz čarobni program u ZOO Zagreb

Ima jedan grad potpuno drukčiji od svih. Ima jedan grad čaroban kojim vlada Nikola i dobre vile, a to je Grad svetog Nikole.

Nema u tom gradu Krampusa ali ima puno blagdanskih i lijepih događanja za djecu, plesa, pjesme, radionica i darova. To je Grad Svetog Nikole koji ove godine u organizaciji portala WISH MAMA dolazi 5. i 6. prosinca od 16 do 19 sati u Zoološki vrt Grada Zagreba, na Edukacijski trg.

sveti-nikola-2023-zoo-2

I sve je nekako drukčije ove godine u Nikolinom gradu jer djecu i roditelje dočekat će hrvatska tradicija zaštitnika obitelji Svetog Nikole te na svečanom otvorenju u utorak, 5. prosinca u 17 sati, kroz tradicionalne dječje uspavanke u izvedbi Anite Huđek i uz nastup dječje grupe KUD-a Prigorec i tamburaša vratit ćemo se malo u hrvatsku baštinu i tradicijske ljepote blagdana, već pomalo zaboravljenih običaja.

sveti-nikola-2023-zoo-3

Plesom i pjesmom vile će dovesti u Nikolin grad velik broj interaktivno edukativnih dječjih predstava – Šareni svijet, hrvatske majorette, mirisni kulinarski show, blagdanske bojanke poštara i paketa, sadit će se biljke za mini vrt, a bit će tu i čarobna šuma kuglica sa željama mališana.

lana klingor hungry mile djecje dogadanje grad svetog nikole

I to nije sve, na ovom sjajnom dječjem događanju, zabavljat će nas plesna skupina Kristal, a malene posjetitelje educirat ćemo o nenasilnoj komunikaciji uz interaktivne igrokaze žirafe i vuka koje nam ove godine u Grad svetog Nikole donosi Centar za nenasilnu komunikaciju Hrvatska.
Veseli dječji disko, puno mini kvizova, smijeha i darova čekat će sve koji dođu u najveseliji grad ikada u jedan i jedinstveni Grad svetog Nikole.

sveti-nikola-2023-zoo-4
I naravno ima u našem Gradu još puno iznenađenja i ostvarenih želja samo ih Sveti Nikola ne želi otkriti. Zato zapamtite ove datume i ako želite doznati koja vas iznenađenja još čekaju vidimo se u njegovom gradu, gradu sretne djece!

Dječje događanje – Grad svetog Nikole – pokrovitelji

Pokrovitelji Grada Svetog Nikole su i ove 2023. godine Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, Zaklada Hrvatska za djecu, Međunarodni institute za klimatske aktivnosti i Quintessentially.

djecje dogadanje nikolinje grad sv nikole zagreb

 

Sponzor Grada svetog Nikole
otp-logo-250

 

Partneri Grada svetog Nikole
posta-paket 04-logo-toyota-20 logo-gorenje-gsn

logo-perutnina-ptuj-orig pombar-logo milising-logo

cedevita-logo-gsn 13-logo-biorela-20 aviva-logo

logo-miva-gsn sanytol-logo lactovit-logo

lola-ribar-logo equilibra-logo revita-logo

ritter-logo spezi-logo

Gosti Grada svetog Nikole

centar-komunikacija-logo omart-logo udruga-uoll-logo

logo-elektropizeta kugli-logo juric-sadnice-logo

Pokrovitelji Grada svetog Nikole
mrmso-logo gsn-logo-zhzd

gsn-logo-iica gsn-logo-q