Sveti Nikola za svoj dan posjetio djecu u Klaićevoj: Djeca Hrvatske za djecu Klaićeve – Želim ti osmjeh

U ovo blagdansko vrijeme, čaroliju osmjeha zaslužuje svatko, pa i mališani Klinike za dječje bolesti Zagreb. Kako bi se darivanjem djeci barem na trenutak donijelo blagdansko ozračje i veselje, organizatori projekta Grada Sv. Nikole zajedno s poznatim sportašima, influencerima te partnerima posjetili su bolnicu u Klaićevoj donoseći prigodne humanitarne darove za ugodniji bolnički boravak.

Nikola i darovi toyota klaiceva zelim ti osmijeh

Tako su marljivog Svetog Nikolu koji je posjetio mnoštvo djece u nekoliko bolničkih odjela pratili Matea Parlov Koštro, viceprvakinja Europa u maratonu te hrvatska olimpijka, Kristian Vincetić, osvajač medalja u plivanju i hrvatski paraolimpijac, Anđela Mužinić Vincetić, osvajačica medalja u stolnom tenisu i hrvatska paraolimpijka te Juraj Šebalj, višestruki pobjednik rally utrka i influencer.

Djeca Klaićeve od Svetog Nikole i poznatih sportskih lica kao darove dobili su slatkiše, igračke, grickalice i pića, u skladu s bolničkim propisima kako bi im blagdansko vrijeme prevedeno u hospitalizaciji bilo ljepše. Važnost ovakvih akcija potvrdio je i prof. dr. sc. Goran Roić, ravnatelj Klinike za dječje bolesti Zagreb, kao i glavna medicinska sestra Anita Mišković.

Darivanje djece nikola wish mama

„Uvijek pozdravljamo ovakve akcije koje boravak djeci u našoj bolnici čini ljepšim iskustvom. Djeca trebaju osjetiti da su, bez obzira na svoje liječenje, dio svakodnevne blagdanske čarolije. Jer dječji osmjeh čini nas jačima“, izjavio je Goran Roić.

IMG_3813

Inače, inicijativu organizira portal Wish Mama kao dio projekta Grada Sv. Nikole, u suradnji s Hrvatskim olimpijskom odborom i Hrvatskim paraolimpijskim odborom, kao i partnerskom tvrtkom Toyota.

„Sveti Nikola simbol je dobrog duha blagdanskog vremena, a iz godine u godinu nikad se ne možemo zasititi svojeg humanitarnog doprinosa. Sretna sam vidjeti da je čarolija Grada svetog Nikole stigla i u Klaićevu“, dodala je Diana Mikloš, idejni začetnik i organizator projekta Grada Svetog Nikole te urednica portala.

Sv Nikola sebalj olimpijci paraolimpijci klaiceva

Ove godine pokrovitelji, partneri i prijatelji Grada svetog Nikole su

• Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku
• Grad Zagreb
• Turistička zajednica grada Zagreba
• Međunarodni institut za klimatske aktivnosti
• Zaklada Hrvatska za djecu
• Globalna concierge agencija Quintessentially iz Londona

 

Zlatni partner projekta Želim ti osmijeh i Grada svetog Nikole
04-logo-toyota-20

 

Partneri projekta Želim ti osmijeh i Grada svetog Nikole
posta-paket logo-otp logo-gorenje-gsn

logo-perutnina-ptuj-orig pombar-logo milising-logo

cedevita-logo-gsn 13-logo-biorela-20 aviva-logo

logo-miva-gsn sanytol-logo lactovit-logo

lola-ribar-logo equilibra-logo revita-logo

ritter-logo spezi-logo

Gosti Grada svetog Nikole

centar-komunikacija-logo omart-logo udruga-uoll-logo

logo-elektropizeta kugli-logo juric-sadnice-logo

Pokrovitelji Grada svetog Nikole
mrmso-logo gsn-logo-zhzd

gsn-logo-iica gsn-logo-q