7 razloga zašto ljetovati na Malti

Malta privlači i obitelji s djecom, kao i parove u potrazi za toplom i zanimljivom destinacijom, dok će ljubitelji noćnog života odličnu zabavu pronaći u poznatom kvartu PACEVILLE gdje se nalaze klubovi za svačiji ukus, ali i budžet obzirom da su cijene pića znatno povoljnije nego kod nas. Skupite frendice, frendove i provedite ljeto za pamćenje, jer svi znaju da je najbolji party upravo na Malti.

malta-1

Prije više od 30 godina na sjeverozapadu Malte snimljen je POPAJ. Danas je nekadašnji filmski set pretvoren je u selo mornara Popaja, turističku atrakciju i muzej na otvorenom, a priču o čuvenom mornaru i „izjelici špinata“ turisti obožavaju, kako oni najmlađi, tako i odrasli.

malta-2

Osim čarobnih bajkovitih kućica, u Popajevom selu pronaći ćete i kino, brojne muzeje, igraonice, idiličnu plažu, magična mini-krstarenja, te brojne druge sadržaje stvorene za zabavu, kao i restorane na čijem se jelovniku nalaze neizostavni specijaliteti sa špinatom.

malta-3

Iako je Malta na veliku žalost ostala bez svoje najveće turističke atrakcije – „Azurnog prozora“, sestrinski otoci COMINO I GOZO oduševit će vas prirodnim ljepotama, tradicionalnom gostoljubivošću domaćina i predivnim tirkiznim plažama. Spomenuti otoci poznati su i kao kulise prilikom snimanja Gladijatora, Münchena i Grofa Monte Cristo.

malta-4

Atlasova preporuka je svakako HOTEL PLAZA REGENCY 3*, obzirom na izvrsnu lokaciju – na glavnoj promenadi u Sliemi – idealnom mjestu za odmor, večernje izlaske, šetnje, rekreaciju i shopping. Jedna od najboljih pizzerija i slastičarnica nalazi se upravo u sklopu ovog hotela.

malta-7

Lijepo uređene, moderne i renovirane sobe zasigurno zaslužuju zvjezdicu više od one koju nose. Ispred hotela nalazi se autobusna stanica, a novi klimatizirani autobusi povezuju čitavi otok.

malta-5

Tekst omogućio: Atlas