Baletni performans povodom dana plesa

‘Art is Food. Eat Good. Good Food.’ nova je krilatica poznate street food destinacije kojom odaje počast umjetnosti.

good-food-baletni-performans-1

Naizgled sasvim običan dan na dobro poznatoj lokaciji Good Food-a u Palmotićevoj 2, čarobnom prašinom posule su dvije balerine. Naime, dok su gosti opušteno uživali u Good Food specijalitetima, u jednom trenutku krenuli su taktovi klasične glazbe, što je bio znak da graciozne balerine započnu svoju baletnu točku, na oduševljenje svih prisutnih.

good-food-baletni-performans-2

Ovaj performans zapravo je početak novog projekta Good Food-a pod nazivom Art is Food. Eat Good. Good Food. – zanimljiva igra riječi koja nastoji povezati različite aspekte ljepote življenja, ali i dati zaslužene ovacije svim granama umjetnosti.

good-food-baletni-performans-3

I dok je prvotna zadaća Good Food-a priprema najukusnijih salata, burgera, tortilja, bowls-a i svih ostalih zalogaja po kojima je prepoznatljiv, svojim posjetiteljima odlučio je ponuditi i ”hranu za dušu”.

good-food-baletni-performans-4

Svoju točku započetu u Palmotićevoj 2, balerine su nastavile te su u baletnim papučicama odšetale do druge Good Food lokacije u Teslinoj ulici. Simpatičan performans samo je uvertira u odavanju počasti ovom profinjenom plesu, jer Good Food svoje pratitelje na društvenim mrežama nagrađuje i ulaznicama za baletnu predstavu, što će biti kulminacija ”baletnog poglavlja”.

good-food-baletni-performans-5

U narednom periodu čekaju nas nova poglavlja, svako od njih posvećeno drugoj vrsti umjetnosti. Ovim inicijativom, Good Food zaista poručuje kako je ”always out of the box”, a kako je protekao baletni performans – možete pogledati na Instagram profilu Good Food-a.

good-food-baletni-performans-6

Uz dopuštenje: PR365 (sve fotografije)