Bernarda priprema plesni spektakl za Doru

Mladoj pjevačici Bernarda Brunović na pozornici u Opatiji će se pridružiti plesači i plesačice s kojima svakodnevno odrađuje posljednje pripreme.

Budući da je ovo već treća Dora Bernardi Brunović na kojoj će nastupiti, svestrana studentica teologije kaže kako se na Dori osjeća „kao kod kuće“.

U borbi za odlazak u Torino natjecat će se pjesmom „Here For Love“ na kojoj je surađivala sa švedskom ekipom, a kroz koju svima želi prenijeti pozitivnu energiju. Kako bi bila što spremnija, posljednjih se dana u Zagrebu naveliko priprema za spektakularan nastup, kojim planira osvojiti publiku i stručni žiri.

bernarda-brunovic-1

Ovog vikenda Opatija će ponovno vrvjeti od brojnih glazbenika koji će se natjecati za odlazak na veličanstveni izbor za pjesmu Eurovizije. Među mladim nadama glazbene scene, ali i nekim već odavno poznatim imenima, posebno se ističe pjevačica i kantautorica Bernarda Brunović.

bernarda-brunovic-2

Zagrepčanka koja već godinama živi u Švicarskoj domaću publiku je osvojila prijašnjim nastupima na Dori, a stranu publiku natjecanjem na njemačkom showu „The Voice“.

bernarda-brunovic-3

Baš poput prave svjetske dive, na pozornici će joj se pridružiti plesna skupina, koja će uz plesni ritam dodatno začiniti nastup.

bernarda-brunovic-4

Za koreografiju i režiju nastupa zaslužan je Mario Jukić, pod čijim budnim okom svakog dana po nekoliko sati mlada pjevačica i profesionalni plesači i plesačice Dora Masle, Magdalena Katić, Christian Nujster i Roman Vrančić neumorno odrađuju posljednje pripreme prije odlaska u Opatiju.

bernarda-brunovic-6

Spoj Bernardinog raskošnog vokala i talentiranih mladih plesača dobitna su kombinacija za odlazak u Torino po pobjedu koju svi već dugi niz godina priželjkujemo.

bernarda-brunovic-5

Uz dopuštenje: PR365 (sve fotografije)