Besplatna online radionica plesa za najmlađe

Svjetski dan plesa uz Malu scenu online! U srijedu, 29. travnja Svjetski je dan plesa, a Mala scena će ga obilježiti i proslaviti opet sa svojom najdražom publikom.

Una Matija Štalcar Furač, suosnivačica umjetničke organizacije Škvadra u suradnji s Malom scenom donosi u 18 sati besplatnu radionicu plesa za najmlađe. Nakon pjevačke i lutkarske radionice, koje su izazvale veliko zanimanje naše publike, na redu je i ples!

Budite s nama i uživajte!

Kazalište Mala scena prvo je kazalište u Hrvatskoj koje je počelo producirati plesne predstave za djecu još 1997. godine.

Zagrljaj Nane Šojlev i Desanke Virant bio je početak, a 1998. slijedili su Duet Zagreb Kima van Der Boona i Ivice Šimića koji je premijeru imao u Amsterdamu.

ples online

Već 1999. veliki domaći i međunarodni uspjeh doživljava predstava Ja sam ja s kojom Šimić i Lipovac započinju istraživanja koja kulminiraju u predstavi Padobranci.
SAZNAJTE KADA MOŽETE POGLEDATI PREDSTAVU ONLINE POTPUNO BESPLATNO

Isti autorski tim već 2007. godine radi plesnu predstavu A tko si ti? koja je također obišla festivale u Europi i Aziji.
Prošle godine Mala scena se ponovno vraća plesnom kazalištu s Leptirovim pjesmama autorice i redateljice Buge Marije Šimić uz koreografkinju Unu Matiju Štalcar Furač.

Inicijativa Mala scena online nastavlja se i na Facebook i Instagram stanicama kazališta.

Buga Marija Šimić i dalje svakodnevno čita priče za djecu, a Ivica Šimić i Vitomira Lončar javljaju se s aktualnim temama.
Nastavljamo i s pjevačkim, lutkarskim i plesnim radionicama.

Ostanite doma uz Malu scenu online i uživajte u prepoznatljivo različitom sadržaju!
Mala scena, prepoznatljivo različito kazalište, s Vama od 1986.