Crvena jabuka priprema veliki koncert u Opatiji

U sklopu ljetne turneje, na jednoj od najljepših i najatraktivnijih pozornica na Mediteranu, opatijskoj, 01. srpnja nastupit će Crvena Jabuka.

crvena-jabuka-opatija-koncert-1

Jedan od najdugovječnijih bandova na ovim prostorima, koji je odavno stekao status kultnog banda, Crvena Jabuka, nakon prepune zagrebačke Arene i valentinovskog koncerta ‘Tamo gdje ljubav počinje’ te velike američko-kanadske turneje ‘Od srca do srca’, u sklopu ljetne turneje, 01. srpnja dolazi i na predivnu Ljetnu pozornicu u Opatiji.

crvena-jabuka-opatija-koncert-2

‘Stižu me sjećanja’, ‘To mi radi’, ‘Nekako s proljeća’, ‘Volio bih da si tu’, ‘Tuga, ti i ja’, ‘Ne dam da ovaj osjećaj ode’, ‘Sanjam te’ samo su neki od najvećih, bezvremenskih hitova ovog legendarnog banda, uz koje su stasale, ali i zaljubljivale se mnoge generacije, a u kojima će imati prilike uživati i publika u Opatiji.

crvena-jabuka-opatija-koncert-3

Bit će to sjajna prilika za retrospektivu jedne glazbene karijere, duge skoro četiri desetljeća.

crvena-jabuka-opatija-koncert-4

Ljetna noć, najljepše ljubavne pjesme i jedna od najatraktivnijih pozornica na Mediteranu, razlozi su zbog kojih je ovaj koncert proglašen jednim od najiščekivanijih ljetnih koncerata, za koji ulaznice možete pronaći putem sustava Entrio.

Uz dopuštenje: PR365 (sve fotografije)