Dan očeva 2023. na Srednjacima uz HURR, Ribafisha i Čisteće medvjediće

Akcija čišćenja parka Srednjaci i zabavno – edukativni program za cijelu obitelj!

Došao nam je i taj dan: dan za zabavu, edukaciju i akciju, Dan očeva! Obilježava se u 52 države, a u Hrvatskoj dan kada slavimo očinstvo pada na 19. ožujka. I ove godine Hrvatska udruga za ravnopravno roditeljstvo (HURR) priprema poseban zabavno-edukativni program i kvalitetan nedjeljni provod za cijelu obitelj. Partneri događanja su Ribafish i Čisteći medvjedići koji će sudionicima, roditeljima i njihovim klincima, pomoći da zajedno očiste dječji park Srednjaci.

HURR_Dan_očeva_2023_8 (002)

PROGRAM:
11:00 – 11:10 h – pozdrav organizatora HURR-a
11:10 – 11:30 h – tata Juraj Petravić „Priče o obiteljima u svijetu životinja“
11:30 – 11:50 h – Domagoj Jakopović Ribafish „RokOtok za sretniju budućnost djece“
11:50 – 12:00 h – Čisteći medvjedići „Malo pričamo, puno se družimo, a najviše čistimo“
12:00 – 12:40 h – čišćenje parka
12:40 – 13:00 h – dijeljenje nagrada

HURR_Dan_očeva_2023_1 (002)

Moderatorica: Melita Požgaj / tajnica HURR-a
Program počinje u nedjelju 19.3. u 11 sati u dječjem parku Srednjaci, ulaz je slobodan, a sve posjetitelje očekuje puno zabave, smijeha i sponzorskih poklona. Tata Juraj Petravić djeci će ispričati kako životinje osnivaju svoje obitelji i kako se zajedno brinu za potomke. Domagoj Jakopović Ribafish, kolumnist, novinar i gastro bloger podsjetit će nas na važnost kvalitetno provedenog vremena s djecom, zaštite okoliša, a podijelit će s nama i doživljaje i avanture s projekta RokOtok. A zatim na scenu stupaju Čisteći Medvjedići koji će sve sudionike povesti u čišćenje parka Srednjaci.

Sponzori su se pobrinuli za poklone, organizatori i partneri za alat i opremu za čišćenje, a na roditeljima i klincima je da donesu dobru volju, vedar duh i osmijeh na licu.

Podržimo očeve, ravnopravnost među roditeljima i snagu međusobnog pomaganja i podrške u odgoju djece. Zajedno možemo više: očistiti parkić, poboljšati društvo, stvoriti bolje sutra za sretniju budućnost naše djece.
Poruka za Dan očeva 2023. je: „Dragi tate, sretan vam Dan očeva i svaki dan u kojemu svojim trudom i radom doprinosite stvaranju i očuvanju sretnije budućnosti za našu djecu.“

ribafish domagoj jakopovic Dan_očeva_2023_Ribafish

Akciju su podržali Mini mljekara „Veronika“, Povrće i voće svemoguće, FED d.o.o., Up Rent, Optika Srednjaci, Sweet family torte i kolači, ostali donatori i mnogobrojni tate s donacijama s kojima će djeca na kraju programa biti nagrađena.

Web: www.ravnopravno-roditeljstvo.com
Facebook: www.facebook.com/Ravnopravno