Domenica predstavila spot za hit „Jedna na 100“

Jedna od najpoznatijih pjevačica mlađe generacije pjesmu „Jedna na 100“ premijerno je izvela na festivalu Melodije Jadrana, a danas je objavila i video spot koji je sama osmislila.

„Jedna na 100“, novu pjesmu popularne pjevačice Domenice, publika je premijerno čula na glazbenom festivalu Melodije Jadrana proteklog vikenda i već tada bilo je jasno da je u najavi novi hit.

Domenica je već odavno osvojila srce publike, a nova pjesma, koju potpisuju Tonči i Vjekoslava Huljić, donosi dozu zrelosti i novi je korak u karijeri talentirane pjevačice.

domenica-spot-2

Pjesmu prati i spot, koji je danas službeno predstavljen, a kojeg je u potpunosti osmislila upravo Domenica. Sniman je na dvije lokacije, za vrijeme izlaska sunca na Bačvicama i zalaska sunca na ušću Neretve. Upravo je ušće Neretve, koje mnogi nazivaju i hrvatskom Kalifornijom, oduševio Domenicu i u trenutku kada je preslušala demo verziju pjesme, znala je kako će upravo ova lokacija biti u spotu.

Njezinu ideju realizirao je i pretočio u stvarnost Ivan Trpimir Lozić, a prizori koji ostavljaju bez daha savršeno prate sentiment pjesme „Jedna na 100“. Također, ponovno dokazuje fantastičnu vokalnu izvedbu, autentičnost, strast prema glazbi i talent mlade pjevačice.

domenica-spot-1

Za vizualni identitet pobrinula se Matija Vuica, čije su ženstvene kreacije dale poseban touch spotu.

Uz dopuštenje: PR365 (sve fotografije)