Film Dungeons & Dragons: Čast lopova kao stvoren za cijelu obitelj

Film Dungeons & Dragons: Čast lopova (Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves) na veliko kino platno donosi bogati svijet i razigrani duh legendarne igre u zabavnoj avanturi prepunoj akcije. Šarmantni lopov i skupina nevjerojatnih avanturista pripremaju epsku pljačku kako bi vratili izgubljenu relikviju, ali stvari krenu opasno po zlu kada naiđu na pogrešne ljude.

Pogledajte treiler filma Dungeons & Dragons: Čast lopova

Atmosfera sjajnog filma Dungeons & Dragons: Čast lopova je nedvojbeno vrlo uzbudljiva i zabavna, bez obzira što se radi o pitanju života i (ne)smrti. Na početku filma, nepogrešivo optimistični Edgin i njegova najbolja prijateljica i osoba od povjerenja, borkinja protiv barbara Holga, zaključani su u ozloglašenom zatvoru Revel’s End.

film-dungeons-dragons-02

Iako je dvojac nekoć bio vođa vesele družine dobronamjernih lopova, njihove okolnosti su se dramatično promijenile nakon što je pljačka pošla po zlu. Par je izdao zli Forge Fitzwilliam, koji se udružio s moćnom čarobnjakom Sofinom. Uzeo je u zarobljeništvo Edginovu voljenu kćer Kiru da živi kao njegova štićenica u velikoj metropoli Neverwinter, gdje se, uz Sofinu pomoć, Forge postavio za vladara.

film-dungeons-dragons-03

Ali ako postoji jedna stvar u kojoj se Edgin ističe, to je smišljanje plana. Dane provodi smišljajući bijeg iz zatvora, s nadom da će povratiti izgubljeno i osvetiti se Forgeu. Ipak, bijeg se pokazao lakšim dijelom. Kad se Edgin i Holga oslobode, kreću na putovanje života, a na kraju im se u potrazi pridružuju i nesigurni čarobnjak Simon Aumar, odani vitez Xenk Yendar i Doric.

Dok pustolovi stvaraju krhke veze pravog prijateljstva, njihova misija postaje sve opasnija…

film-dungeons-dragons-04

Brojnu zvjezdanu ekipu filma predvode Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis, Hugh Grant, Daisy Head i Chloe Coleman.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

Film Dungeons & Dragons: Čast lopova režirali su Jonathan Goldstein i John Francis Daley prema scenariju Goldsteina, Daleya i Michaela Gilia; priču su napisali Chris McKay i Gilio, temeljena je na Hasbrovim igrama Dungeons & Dragons. Jeremy Latcham, Brian Goldner i Nick Meyer su producenti, a izvršni producenti su Denis L. Stewart, Daley, Goldstein, Chris Pine, Zev Foreman i Greg Mooradian.

film-dungeons-dragons-05

Film Dungeons & Dragons: Čast lopova stigao je u kina diljem Hrvatske u distribuciji Blitz filma, a ulaznice možete kupiti već danas na blagajnama kina ili online.

film-dungeons-dragons-01

Uz dopuštenje: Blitz (sve fotografije)