Grad svetog Nikole ove se godine seli u Klaićevu bolnicu

Sva djeca već znaju za čarobni Grad svetog Nikole pa, iako je ova godina posebna i teška, želimo da najpotrebitiji mališani barem nakratko zaborave svoje probleme i uživaju u blagdanskim trenucima.

S obzirom da se ovo bajkovito događanje odgađa za neka bolja vremena, blagdane ćemo obilježiti onako kako nam to prilike dozvoljavaju.

GRAD SVETOG NIKOLE u organizaciji portala Wish mama u proteklih je pet godina razveselio tisuće i tisuće mališana i njihovih obitelji, a plemenita nota svake je godine sveprisutna kroz različite oblike i aktivnosti za najpotrebitije.

Akcija Želim ti osmijeh  Klaiceva bolnica i wish mama portal

Posebna priča sprema se i ove godine u Klinici za dječje bolesti Zagreb – Klaićevoj bolnici

U petak, 4. prosinca 2020., između 11 i 14 sati, u Klaićevoj bolnici vladat će sveti Nikola kojem su se pridružili olimpijci i paraolimpijci.

Evo što su nam poručili iz Hrvatskog olimpijskog i paraolimpijskog odbora:

Ponosni smo što u ovu akciju možemo uključiti i Hrvatsku olimpijsku akademiju (HOA) čiji je osnivač Hrvatski Olimpijski Odbor. HOA djeluje na promociji olimpijskih vrijednosti, tekovina olimpizma i olimpijskog pokreta.

Ovo je sjajan projekt pa ćemo dječici pokloniti komplete u kojima je knjiga “Što znate o olimpizmu”, “Mala olovka s velikom idejom”, a radi se o olovci koja se zasadi i nikne biljka, te letak o olimpizmu i ekologiji.

zelim ti osmijeh darivanje poklanjanje klaiceva bolnica

Svojim će sjajnim proizvodima darovne vrećice za mališane i medicinsko osoblje obogatiti i mnogi partneri i tvrtke iz Hrvatske, a to su: Obala grupa s brndovima Orangina, Ritter Sport i Milka Choco Snacka, P&G, Kutjevo d.d., Toyota Hrvatska, Atlantic grupa s brendovima Argeta i cedevita, Jamnica i Jana, C&A, Zvijezda, Salvus tvrtka s proizvodima Solgar i Trudi, Milsing s Biorela proizvodima, tvrtka Fagron s Kids Care brendom, McDonalds sa prekrasnim dječjim slikovnicama, zatim tvrtka Medical Intertrade, Olival s dječjom linijom za njegu, AMAdrija hotel s ručno rađenim čokoladama, Kandit sa svojim slatkišima, Teta Violeta, L’Oréal Adria s mirisima kuće Lancôme, a svakim se danom pridružuju novi partneri sa svojim kvalitetnim i renomiranim proizvodima.

To će biti pravi blagdanski trenuci i vrijeme ispunjeno darivanjem mališana i osoblja bolnice, ali i svih ostalih koji duboko u sebi vjeruju u dobrotu i ljubav koju sobom nosi sveti Nikola i Nikolinje.

Organizatori događanja, portal WISH MAMA.HR i Muzej grada Zagreba, priredit će prigodan program i darivanje poklon paketa kojima nitko neće moći odoljeti.

Zajednička želja nam je darovati i, koliko mogućnosti dozvoljavaju, zabaviti djecu koja za vrijeme blagdana ne mogu biti u svojim domovima jer im je potrebna liječnička skrb.

Sveti Nikola, Wish mama i Muzej grada Zagreba i ove će godine pripremiti što bolji doživljaj blagdana svetog Nikole, koji će djeca u ovim posebnim uvjetima pamtiti, a to je i izložba dječjih radova djece Hrvatske s dobrim željama mališanima u bolnici ŽELIM TI OSMIJEH!.

Jer, potrebitima treba pomagati uvijek, a posebno u osjetljivo vrijeme blagdana, stoga Vas pozdravljamo u želji da se u srca malih i velikih vrati blagdanska čarolija! I hoće, na sreću i radost svih nas!

Muzej grada Zagreba i Wish mama portal zahvaljuju se svim partnerima

01-logo-orangina-20 02-logo-ritter 03-logo-choco-20

03-logo-kutjevo-20 04-logo-toyota-20 22-logo-mcdonalds-20

04-logo-pampers-20 05-logo-jana-20 06-logo-cedevita-20

07-logo-argeta-20 08-logo-zvijezda-20 09-logo-solgar-20

10-logo-feller-20 11-logo-salvit-20 12-logo-trudi-20

13-logo-biorela-20 14-logo-fagron-20 15-logo-medical-20

16-logo-olival-20 17-logo-amadria-20 18-logo-lancome-20

20-logo-kandit-20 21-logo-violeta-20 22-logo-ca-20

24-logo-sf-digital-20 26-logo-kiehls-20 28-logo-labud-20

29-logo-rogic-20

Pokrovitelji:
gsn-logo-zhzd 23-logo-iica-20
ministarstvo rada mirovinskog sustava obitelji i socijalne politike