Hauserova turneja „Rebel with a Cello“ oduševljava Europu

Nakon velikih europskih gradova, HAUSER 25. listopada dolazi u Arenu Zagreb.

hauser-koncert-eu-1

Diljem Europe ne jenjava pomama za koncertima našeg violončelista HAUSERA, a dokaz tome su rasprodane arene u svim gradovima u kojima nastupa. „Rebel with a Cello“ prva je samostalna turneja poznatog glazbenika, a dosad je HAUSER pokorio Prag, Budimpeštu, Yerevan, Bar, Atenu, Limassol, Bordeaux, Barcelonu, Madrid, Lisabon, Dijon i Zurich. Sa svakog koncerta dolaze isti kadrovi – dupkom pune dvorane i publika koja s oduševljenjem uživa u fantastičnom nastupu svojeg omiljenog glazbenika.

hauser-koncert-eu-2

Uz pomno odabran repertoar, HAUSER je okupljene poveo na čarobno glazbeno putovanje, podijeljeno u nekoliko setova: od klasične i filmske glazbe pa sve do rocka i latino ritmova koji su publiku dignuli na noge. Na svakom koncertu HAUSER atmosferu začini dodatnu spuštanjem među publiku, na veliku radost mnogobrojnih obožavateljica. Posebice je magično bilo u Madridu, a u publici je bio i maestro Placido Domingo, koji je došao uživati u HAUSEROVIM muzičkim bravurama.

hauser-koncert-eu-3

HAUSER nastavlja svoju turneju Starim kontinentom, a sljedeći na redu su Rim, Milan, Firenza, Jesolo.

hauser-koncert-eu-4

25. listopada Buntovnik s čelom dolazi u zagrebačku arenu, gdje će domaća publika moći uživati u fantastičnom audio-vizualnom showu.

hauser-koncert-eu-5

Karte za koncert u Areni Zagreb dostupne su putem Eventim.hr.

Uz dopuštenje. PR365 (sve fotografije)