Jednostavna i moderna kolica nove generacije

Iz Peg Perego tvornice s ponosom predstavljamo novu generaciju jednostavnih i modernih kolica, FUTURA MODULAR. Kolica su jednostavna, minimalna, a opet dovoljno moderna kako bi privukla poglede i plijenila vašu pažnju

Za kraj ljeta iz Peg Perego tvornice dolazi nam osvježenje, FUTURA MODULAR 3u1 kolica. Uvijek u skladu s trendovima, potrebama kupaca i mladih generacija, Peg Perego je novim modularnim sustavom kreirao funkcionalan, a uz to i moderan sustav koji će zadovoljiti vaše želje.

FUTURA modularni sustav 3u1 u svoj komplet uključuje sve dijelove koji su roditelju potrebni od rođenja bebe, pa sve dok se beba želi voziti u kolicima. Jednostavnosti odluke o odabiru kolica pridonijet će i dvije najtraženije boje u kojima dolaze nova FUTURA kolica: CINDER (siva) i INDIGO(tamnoplava).

modular-futura-indigo-1

Za razliku od svih ostalih Peg Perego sustava, FUTURA MODULAR dolazi u jednoj kutiji koja sadrži konstrukciju, sportsko sjedalo, košaru i nosiljku s ciljem ponude funkcionalnog “all in one” rješenja po povoljnijoj cijeni
Modularni sustav uključuje košara s dodatnim madracem kako bi Vam mogla služiti kao prijenosni krevetić prvih nekoliko mjeseci, a uz to je i odobrena za automobil.

Reverzibilno sjedalo kada beba krene samostalno sjediti koje će Vam pomoći da doživite puno novih avantura sa svojim mališanima, te aAutosjedalica Primo Viaggio SL – jedna od najsigurnijih na tržištu još od 2013. godine. Kako bi ovaj modularni sustav bio kompletan, Peg Perego je uvrstio svoju najbolju izvedbu konstrukcije, Book 51.

Široka su samo 51 cm kako bi svaki prolaz, uska polica u prodavaonici ili prtljažnik za Vas bile prepreke koje se riješe bez problema.

Zadovoljstvo nam je obavijestii vas, da su kolica već dostupna na našem tržištu.
FUTURA MODULAR – jer Peg Perego zna kako zadovoljiti potrebe svojih kupaca.

Uz dopuštenje: Pampero (sve fotografije)