Kako iz stana ukloniti uzročnike alergije?

Dolaskom hladnijih mjeseci popraćenih centralnim grijanjem, mnogima se javlja i jedna neugodna boljka – alergija na prašinu i grinje. Naime, upravo centralno grijanje te slabije provjetravanje prostorija u zimskim mjesecima pogoduje razvijanju grinja, koje se razmnožavaju u toplim i vlažnim uvjetima i to na mjestima gdje se najčešće skuplja prašina, kao što su sagovi, tapecirani namještaj i zavjese.

Savjeti liječnika za prevenciju alergija nerijetko se odnose na redovito prozračivanje doma, regulaciju temperature i vlage, pravilnu prehranu i slično. Ipak, teško da ćete, unatoč tegobama s alergijom, izbjeći čišćenje i pospremanje stana koje nerijetko može dodatno iziritirati alergičare. S druge strane, smanjenjem količine prašine smanjuje se i količina alergijske tvari. Kako se onda zaštititi od problema s prašinom i grinjama? Jedan od ključnih koraka svakako je i kupnja kvalitetnog usisavača koji će ukloniti neugodnu prašinu iz vašeg doma, ali istovremeno i zaštititi vaše zdravlje. Među takvima je i PowerProUltimate tvrtke Philips, usisavač bez vrećice s filterom Ultra Clean Air HEPA 13 koji hvata najmanje 99,95 posto prašine, osiguravajući čisto okruženje bez alergena.

power-pro-ultimate-1

Philipsov usisavač bez vrećice sakuplja prašinu u male spremnike

Ovaj usisavač napravljen je i s tehnologijom Power Cyclone koja osigurava najučinkovitije odvajanje prašine i prljavštine koja ulazi u usisavač.
Za usisavač nisu potrebne vrećice, a napravljen je za dugotrajan rad. A, vrijeme ćete uštedjeti i tako što ne morate kupovati i mijenjati vrećice na usisavaču. Ovi aparati sakupljaju prašinu u male spremnike koji se mogu isprazniti po potrebi, bez gubitka usisne snage tijekom procesa čišćenja. Spremnik za prašinu je vidljiv pa možete vidjeti kako se prašina i prljavština nakupljaju, što olakšava pražnjenje spremnika kada se napuni. Svi Philipsovi usisavači bez vrećice pružaju radne značajke koje osiguravaju temeljito čišćenje. Snažni su, a ipak jednostavni za uporabu.

Kupnja bez rizika

Ovi moćni kućni pomagači nikad nisu bili dostupniji. Ovaj sjajni kućni pomagač nikad nije bio dostupniji. Naime, Philips je za sve kupce najnovijih usisavača organizirao i posebnu promociju – 60 dana probnog korištenja kojom se kupcima usisavača linije ECO u roku od 60 dana od kupnje omogućava povrat novca. Uz to, Philips osigurava i 5 godina jamstva na kupnju određenih modela. Naime, uz standardno dvogodišnje jamstvo, kupci uređaja prijavom na Philips web dobivaju dodatne još tri godine jamstva.

Promocija traje sve do 31. prosinca u svim većim trgovinama tehničke robe.

Uz dopuštenje: Abrakadabra (sve fotografije)