Luka Vidović  s karlovačkim osnovnoškolcima

Luka Vidović, najpoznatiji hrvatski mađioničar, nakon točno 451 dana pauze održao je dvije predstave u gradu Karlovcu.

Više od stotinjak osnovnoškolaca uživalo je u mađioničarskim trikovima, a za Luku je ovo bio poseban dan. Predstave je odigrao na rođendan pokojnog oca, glumca Ivice Vidovića te mu na taj način odao počast. Predstave su održane u skladu s epidemiološkim mjerama i preporukama.

luka-vidovic-show

“Nakon dužeg perioda od više od godinu dana uživao sam zabavljajući djecu koja na mene uvijek ostave poseban dojam. Uz održane dvije predstave na otvorenome u Karlovcu ovo je posebno emotivan dan za mene. Desetog svibnja obilježavam rođendan svog pokojnog oca Ivice Vidovića.

Na taj dan uvijek mi se vraćaju samo lijepe uspomene, a posebno zadovoljstvo sam imao provesti dan u veseloj atmosferi s karlovačkim osnovnoškolcima kojima sam pripremio razna mađioničarska iznenađenja.” – istaknuo je Luka Vidović.

luka-vidovic-show-1

Luka u godini svoje 20. obljetnice bogate karijere u subotu, 22. svibnja u 11 sati u ludilištu Luda kuća u Zagrebu svim ljubiteljima magije priprema mađioničarski show naziva Magic show za cijelu obitelj, a Lukina bogata karijera osim mnogobrojnih nastupa i predstava, bogatija je i za dvije inozemne suradnje.

Uz dopuštenje: Select PR (sve fotografije)