Meč za pamćenje – prava boksačka premijera filma

Uzvanici na premijeri filma CREED III Mario Petreković, Neven Ciganović, Renata Sopek, Sandi Pego, Davor Garić, Mijo Matić, Ariana Piknjač, Dario Marčac i CREW najveća zajednica kreatora na TikToku:) (Igor Jadan, Adrian Popović, Filip Janeš i Tin Gojković) te boksači, MMA borci i hrvači Igor Pokrajac, Marko Milun, Luka Ćurković, Dominik Etlinger došli su spremni za finalni meč, a neki su i stupili u ring sinoć na premijernom prikazivanju filma CREED III u CineStaru u Z centru.

U sklopu premijere održano je natjecanje CREED VS TI, boksački challenge Polleo Sporta pod vodstvom Maria Petrekovića. Brojni posjetitelji su pokazali svoje vještine u ringu, no ipak je tik-tokerski kolektiv CREW osvojio najviše nagrada.

Antea Valenta i Marko Milun (desno) (002)

CREED III u distribuciji Blitza pogledajte već danas u kinima u premium IMAX® i 4DX® formatima.
Ulaznice kupite na blagajnama kina ili OVDJE

Nakon što je dominirao svijetom boksa, Adonis je napredovao u karijeri i obiteljskom životu. Prošle su godine otkako je Adonis Creed šokirao svijet pojavivši se niotkuda i osvojivši titulu u teškoj kategoriji koju su nekoć imali njegov pokojni otac, Apollo Creed, i mentor, Rocky Balboa.

Davor Garić (002)

“Creed III” je priča o Donnieju i njegovoj supruzi Bianci – koju ponovo glumi Tessa Thompson – u osvitu nove ere. Biancina uspješna glazbena karijera prerasta u producentsku, a njihova mlada kćer Amara želi boksati poput svog oca. Život je postao ljepši nego što je Adonis ikada zamišljao da može biti, unatoč zdravstvenim poteškoćama s kojima se suočava njegova voljena majka, Mary-Anne, koju ponovo utjelovljuje zvijezda Phylicia Rashad.

Dominik Etlinger (002)

Baš kada budućnost izgleda blistavo, Adonisova prošlost zadaje snažan udarac koji nije očekivao. U tinejdžerskim danima Adonisa je trenirao Damian “Dame” Anderson, stariji klinac iz popravnog doma u kojem je Adonis živio. Kad ih je nasilni ulični incident doveo u opasnost, Dame je završio na odsluženju 18 godina zatvora. Nakon puštanja na slobodu dolazi Adonisu tražeći priliku da se bori protiv Chaveza za naslov. Adonis se mora suočiti s ogorčenim i ljubomornim čovjekom koji mu je nekoć bio prijatelj.

Ivana Mišković (002)

Michael B. Jordan, glavni glumac te redatelj i producent filma je prilikom premijere izjavio : Ovo je film koji treba gledati na velikom platnu! Borbe, akcija – želite to vidjeti izbliza i osobno, želite osjetiti svaki udarac, čuti svaki udarac, vidjeti svaku kap znoja i kap krvi. Ovo je film koji će vas nasmijati, rasplakati i razveseliti! Želim da svi odu iz kina osjećajući se dobro.

Mijo Matić i Ariana Piknjač (002)

Uz Michaela B. Jordana u filmu glume još i Tessa Thompson, Jonathan Majors, Wood Harris, Florian Munteanu, Mila Kent i Phylicia Rashad.

Foto: Bojan Zibar
Uz dopuštenje: PR365