Na svjetske spektakle ne trebate u inozemstvo: Billie Eilish i BTS doživite u CineStaru

Već godinama CineStar kina prenose samo najbolje sadržaje sa svjetske scene na velika platna te će krajem siječnja i početkom veljače prikazati dva ekskluzivna koncertna filma glazbenih superzvijezda: Billie Eilish i BTS.

BILLIE EILISH LIVE AT THE O2

Prvi put u svojoj karijeri, dobitnica Oscara i više nagrada GRAMMY®, Billie Eilish objavljuje vizualni zapis u petak, 27. siječnja, a moći ćete ga gledati jedino tu noć (zato ovu prigodu ne treba propustiti) u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu te u CineStar kinima u Rijeci, Osijeku, Splitu i Zadru.

billie-eilish-koncert-1

Ovaj koncertni film snimljen je u O2 Areni u Londonu te se radi o nikada prije viđenoj verziji materijala koji gledatelje vodi na vizualno doista zadivljujuće putovanje, u srce Eilishine rekordno rasprodane turneje Happier Than Ever.

billie-eilish-koncert-2

U režiji Sama Wrencha koji je snimao koncert s 20 kamera, ova vizualna ekstravaganca prikazuje cjelovečernju koncertnu izvedbu 27 pjesama u nešto više od 95 minuta, kao i intimne i nezaboravne trenutke između Billie i njezine publike. Billie Eilish Live at The O2 nedavno je nominirano za najbolji glazbeni film u nadolazećoj dodjeli nagrada GRAMMY Awards® 2023.

Sada će dosad neobjavljena produžena verzija biti dostupna isključivo u kinima publici diljem svijeta.

BTS: YET TO COME IN CINEMAS!

Članovi najveće svjetske K pop grupe čiji videi broje milijarde pregleda, a iza sebe imaju suradnje s glazbenicima kao što su Coldplay, Zara Larsson, Snoop Dog, Steve Aoki, Nicki Minaj i mnogi drugi, već su započeli s odsluženjem vojnog roka zbog čega na neko vrijeme bend neće biti potpun, na veliku žalost milijuna obožavatelja.

bts-koncert

Zato je ovo idealna prilika da se 1., 3. ili 4. veljače 2023. pridružite RM-u, Jinu, SUGA-i, j-hopeu, Jimin-u, V-u i Jung Kook-u u ovoj posebnoj kinematografskoj verziji ponovno montiranoj i remiksiranoj za veliko platno – a bit će dostupna u CineStar kinima u Zagrebu, Rijeci, Osijeku i Splitu u 2D i dinamičnom 4DX formatu.

Film sadrži hit pjesme iz cijele karijere grupe, uključujući “Dynamite”, “Butter” i “IDOL”, kao i prvu koncertnu izvedbu “Run BTS” s posljednjeg albuma grupe.

bts-koncert-1

Za obožavatelje K pop-a Kaptol Boutique Cinema priprema i kviz, a u cinema barovima u Kaptolu I Splitu vas očekuju kokteli inspirirani hitovima BTS-a i Billie Eilish. Tu je i nezaobilazna playlista posvećena upravo BTS-u ili Eilish prije projekcije, ali za sve detalje posjetite društvene mreže CineStara ili cinestarcinemas.hr kako biste sve saznali na vrijeme.

Iako je riječ o sasvim drugačijem programu, dodajemo da je sezona klasičnih opera i baleta “Royal Opera House” upravo stigla do pola programa te do kraja sezone još možete “uhvatiti” 6 satelitskih prijenosa direktno iz Londona: Seviljski brijač, Turandot, Pepeljuga, Figarov pir, Uspavanu ljepoticu i Trubadur – njime program završava, i to 13. lipnja.

Više informacija potražite na: www.cinestarcinemas.hr

Uz dopuštenje: PR365 (sve fotografije)