Ne odgađajte svoje snove nego plaćanje: Premium Visa kartice za najsretnije blagdane

Put do cilja kreće prvim korakom, a ponekad je dovoljan upravo mali poticaj da krenemo ispisivati nova životna poglavlja. Imate sjajnu ideju za novi posao, ali vam je potreban laptop koji si u ovom trenutku ne možete priuštiti?

laptop kao poklon

Odlučili ste zakoračiti u novu godinu zdraviji, ali nedostaje vam novaca za novi blender koji olakšava pripremu zdravih recepata?
Godinama sanjate o kakvom hobiju ili sportu koji bi vas usrećio, ali nikako da zakoračite i kupite taj fotoaparat, skije ili bicikl?
Često nismo svjesni kako vrijeme brzo prolazi dok naše želje, snovi i potrebe čekaju pravi trenutak.

Zašto ne bismo ove godine prekinuli taj začarani krug i preduhitrili novogodišnje odluke tako da već sada krenemo ispunjavati želje do kojih nam je najviše stalo?
Prepoznat ćete ih po tome da s vremenom ne blijede, nego nas stalno podsjećaju da bismo se trebali pokrenuti i učiniti nešto za sebe – ili one koje najviše volimo.

bozicni stol blagdanska trpeza

Imajući na umu radost darivanja, PBZ Card kreirao je ponudu Premium Visa kartica koje nam omogućuju da ne odgađamo svoje snove nego živimo sada. Bez naknada i kamata, kartice PBZ Carda omogućuju obročne otplate do 36 rata na više od 30.000 prodajnih mjesta u Hrvatskoj.

Harvey Norman, Lesnina, Pevex, Prima, ili Sancta Domenica samo su neke od lokacija u kojima uz malu pomoć Premium Visa kartica kupovina postaje jednostavna i opuštena. Broj rata odaberite sami, poštujući maksimalni propisan broj rata za pojedino prodajno mjesto bez zaračunavanja bilo kakvih dodatnih troškova.

bozicno kicenje bozic bor

Osluškujući želje i potrebe svojih korisnika, PBZ Card osmislio je lepezu kartica u kojoj svatko može pronaći onu koja mu najbolje odgovara: od osobne, charge i revolving kartice te poslovnih kartica i kartica nastalih u suradnji s PBZ Cardovim partnerima.

Jedna od najpoželjnijih je Premium Visa Gold kartica koja omogućuje potrošnju bez unaprijed određenog limita

Budući da je Premium Visa Gold kartica prihvaćena na više od 100.000 prodajnih mjesta u Hrvatskoj i više od 61 milijun prodajnih mjesta širom svijeta, na nju doista možete računati u svakom trenutku.

Premium Visa Gold kartica omogućuje i Premium Rewards program nagrađivanja, u kojem putem redovne potrošnje i urednog plaćanja računa sakupljate nagradne bodove u omjeru 1 kuna = 1 bod.

Bodove možete zamijeniti za robu i usluge po svom izboru

Vrijeme za odabir je neograničeno jer Premium Rewards bodovi nikada ne zastarijevaju. Prva godina sudjelovanja je bez naknade, a godišnja naknada za sljedeće godine sudjelovanja iznosi 120 kuna.

darivanje poklanjanje

Osim toga, kao korisnik Premium Visa Gold kartice osigurani ste od posljedica nesretnog slučaja, o čemu više možete saznati na internetskim stranicama PBZ Carda.
Odlučite li se na Premium Visa Gold, do 31.12.2021. novi korisnici kartice ne plaćaju upisninu niti članarinu za prvu godinu članstva.

Ako već imate Premium Visa karticu u novčaniku, dobro je znati i da preporuka „zlata vrijedi“. Želite li preporučiti novog osnovnog korisnika Premium Visa kartice, sada je pravi trenutak jer PBZ Card za svaku karticu odobrenu po vašoj preporuci do kraja 2021. godine daruje dm poklon karticu u vrijednosti 75 kuna.

Priuštite si najveću ugodu blagdana, a plaćajte kasnije, polako i na rate.

sretan božić čestitka wish