Odgodite plaćanje, a ne uspomene: Premium Visa kartice za Božić pun ljubavi i obilja

Da se novcem ne mogu kupiti sreća niti ljubav, pjevali su Beatlesi, Freddie Mercury i mnogi drugi glazbenici. Ta dobra stara izreka toliko je sveprisutna da uglavnom niti ne razmišljamo o tome što zapravo znači.

No, istraživanja pokazuju i drugu stranu medalje. Prema rezultatima svjetskih studija za sreću je ključno kako i na koga trošimo novac. Znanstvenici tvrde da nas najviše uveseljava onaj novac koji ne trošimo isključivo na sebe. I samo planiranje kako ćemo darovima razveseliti dobre prijatelje, obitelj, pa ljude koje uopće ne poznajemo (ali im želimo pomoći) ugrije srce.

pokloni darovi bozic bor

Zamijenimo li brojke na računu za uspomene kojima ćemo se rado vraćati ili vrijeme ispunjeno smijehom, mirom, zadovoljstvom i opuštanjem, ne možemo pogriješiti.

Postoji li bolji trenutak od blagdana za iskušavanje te teorije?

Samo zato što novac ne kupuje sreću, ne znači da nas ne može usrećiti vikend u prirodi koji će rastopiti nakupljeni stres, istraživanje destinacija o kojima smo oduvijek sanjali, kutna garnitura u koju ćemo se udobno smjestiti s prijateljima i družiti, ili pak nova pećnica iz koje će se širiti mirisi kolača iz djetinjstva.

poklon dar božić

Sjetiti se možemo i djece koja ove blagdane nemaju privilegiju proslaviti Božić s roditeljima, ali bi im kakva sitnica itekako mogla uljepšati ove dane, pokazati im i da za njih ima dovoljno ljubavi. Ili pak djedova i baka kojima nema tko otići u posjet. Kao i drugih ljudi kojima bi mali znak pažnje unio više svjetla u život.

No što ako nismo na vrijeme počeli štedjeti novac za blagdane?

Znači li to da se ovog Božića trebamo „stisnuti“ i pričekati neka bolja vremena? Ne nužno.
Inspiraciju za blagdanske darove mogu vam potaknuti Premium Visa kartice PBZ Carda koje omogućuju obročnu otplatu do 36 rata bez kamata i naknada.

Tako kupnje na više od 30.000 prodajnih mjesta u Hrvatskoj, kao što su primjerice Harvey Norman, Lesnina, Pevex, Prima, ili Sancta Domenica, uz malu pomoć PBZ Carda postaju jednostavne i opuštene.

bozicni izlozi ducani premium visa

„Obročna otplata funkcionira vrlo jednostavno. Plaćajte svojom Premium Visa karticom, a trošak podijelite na željeni broj rata. Broj rata odaberite sami, poštujući maksimalni propisan broj rata za pojedino prodajno mjesto. Trošak na prodajnom mjestu podijelite s brojem rata i tako dobijete iznos mjesečne rate, bez zaračunavanja bilo kakvih dodatnih troškova“, objašnjavaju nam iz PBZ Carda.

U širokoj lepezi Premium Visa kartica za svačiju životnu priču postoji „ona idealna“. Tako možete odabrati između osobne charge i revolving kartice te poslovnih kartica i kartica nastalih u suradnji s PBZ Cardovim partnerima.

31.12. interijer

Također, dobro je znati da do 31.12.2021. novi korisnici Premium Visa Gold kartice ne plaćaju upisninu i članarinu za prvu godinu članstva. Osim obročne otplate bez kamata i naknada, Premium Visa Gold omogućuje potrošnju bez unaprijed određenog limita.

Budući da je prihvaćena na više od 100.000 prodajnih mjesta u Hrvatskoj i više od 61 milijun prodajnih mjesta diljem ili širom svijeta, na nju doista možete računati u svakom trenutku.

Priuštite si najveću ugodu blagdana, a plaćajte kasnije, polako i na rate. Sretan Božić i nova godina!

Promo