Nježno, mirisno i prirodno za djecu i teenagere

Mame dobro znaju da njihovi najdraži malci trebaju samo najbolje, pogotovo kada je njega nježne dječje kože u pitanju.

Linija od 5 mirisnih i nježnih prirodnih proizvoda prilagođena koži beba, djece i mladih iz Olivala davno je stekla veliki broj obožavatelja. #Kupanac, #Tuširanac, #Mazanac, #Raščešljanac i #Malac baziraju se isključivo na kvalitetnim, njegujućim i neškodljivim sastojcima koji nisu testirani na životinjama.

olival-malac-kupanac-1

Krema #Malac i mlijeko #Mazanac za lice i tijelo vrlo su lagane teksture, blagog mirisa i sjajne teksture koja ne masti kožu. Obogaćene su prirodnim uljima badema, marelice i sezama. Pantenol se nalazi gotovo u svim proizvodima te uz ekstrakt kamilice podržava obnavljanje kožnih lipida i ublažava iritacije izazvane vanjskim utjecajima. Oba proizvoda mogu se koristiti i kao protektivi koji štite kožu od vjetra ili hladnoće. Lako se razmazuju i brzo upijaju u nježnu dječju kožu. Po sirovinskom sastavu 98% prirodnog je porijekla.

Šampon #Kupanac i kupka #Tuširanac za pranje ne peku oči, privlačnog su i aromatičnog mirisa, ne sadrže tenzid SLS i ne isušuju kožu. Da bi nježna dječja koža bila što zaštićenija od isušivanja kupka sadrži ekstrakt lavande i aloe vera gel, dobro se pjeni i lako ispire. Šampon je obogaćen proteinima i regeneratorom koji omogućuje lakše raspletanje kose i raščešljavanje.

olival-malac-kupanac-2

I za kraj sprej za raščešljavanje, vrlo koristan kod duge i bujne kose. Može se nanositi na suhu ili mokru kosu, ne masti kosu, neutralizira statički elektricitet a raščešljavanje je puno jednostavnije i brže. Sadrži proteine pšenice koji djeluju kao regenerator koji se ne ispire nego upija u vlasi.