Tko je osvojio edukativnu slikovnicu “Vid kod doktorice za vid”

S velikim zadovoljstvom proglašavamo tri srtne dobitnice nove edukativne slikovnice „Vid kod doktorice za vid“ u kojem se troje čitatelja mogu osvojiti ovu sjajnu slikovnicu!

Sretne dobitnice su:
Melita Požgaj
Tina Miholić
Samanta Benčić

Čestitamo!

U svijetu gdje digitalne tehnologije igraju sve veću ulogu u životima naše djece, pitanje zdravlja vida postaje sve važnije. Mnoga djeca mogu osjećati strah ili anksioznost pri pomisli na posjet oftalmologu. Slikovnica Vid kod doktorice za vid pomaže u demistifikaciji tog iskustva, prikazujući ga kao avanturu ili igru, što može znatno smanjiti strah i učiniti stvarno iskustvo pregleda manje zastrašujućim.

Pozivamo vas da sudjelujete u ovom kreativnom nagradnom natječaju i date svojoj djeci priliku da urone u čaroban svijet Vida, simpatičnog dječaka koji posjet oftalmologu doživljava kao uzbudljivu avanturu punu otkrića i zabave.

osvoji nagrada slikovnica Vid kod dr za vid

U svijetu gdje digitalne tehnologije igraju sve veću ulogu u životima naše djece pitanje zdravlja vida postaje sve važnije. Mnoga djeca mogu osjećati strah ili anksioznost pri pomisli na posjet oftalmologu.

Edukativna slikovnica „Vid kod doktorice za vid“ pomaže u demistifikaciji iskustva pregleda, prikazujući ga kao avanturu ili igru, što može znatno smanjiti strah i učiniti stvarno iskustvo pregleda manje zastrašujućim.
Autorice dr. sc. Jelena Škunca Herman, dr. med i književnica Rosie Kugli stvorile su lik simpatičnog dječaka Vida koji posjet oftalmologu doživljava kao uzbudljivu avanturu punu otkrića i zabave.

Na stranicama ove slikovnice djeca će učiti o važnosti redovitih pregleda očiju, zdravoj prehrani bogatoj nutrijentima koji podupiru zdravlje vida te o ograničavanju vremena provedenog pred ekranima. Interaktivni elementi priče, poput pitanja postavljenih djeci, potiču razmišljanje i aktivno sudjelovanje, omogućavajući im da se povežu s pričom na osobnoj razini.

Ovi elementi čine slikovnicu alatom za učenje koji djeci pomaže razumjeti i cijeniti važnost brige o zdravlju svojih očiju.

Slikovnica nije samo zabavna, već i direktna u svojoj poruci, a pruža i važne lekcije koje će djeca nositi sa sobom kroz život. Na kraju slikovnice roditelje čekaju dragocjeni savjeti i preporuke za roditelje kako bi pravilno reagirali na znakove mogućih problema s vidom kod djece, naglašavajući važnost proaktivne brige o zdravlju očiju od najranije dobi.

Pozivamo vas da sa svojim mališanima zaronite u ovu čarobnu avanturu i otkrijete sve što Vid može naučiti o čudesnom svijetu vida!

* Samim sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionik prihvaća sva pravila Nagradnog natječaja s kojima se prethodno upoznao u Pravilniku koji se nalazi u rubrici „Uvjeti korištenja“.