Pčelica Maja

Ideja kreativnog tima je prikazati Pčelicu Maju u modernom svjetlu. Nit vodilja Pčelice Maje topla priča o prijateljstvu je i dalje zadržana iz starog serijala.

Produkcijski je film podignut na visoku razinu te će sve generacije moći uživati u Maji, brandu starom 35 godina prikazanom kroz veličanstvenu fotografiju i prirodne ljepote. Malim gledateljima Maja će približiti bogatstvo prirode u kojoj živi.

Pčelica Maja

Znatiželjna Pčelica Maja i njezin prijatelj Pavo spašavaju košnicu od pohlepne kraljičine savjetnice i okončavaju dugotrajno neprijateljstvo između pčela i stršljena.

Pčelica Maja

Mlađahna Pčelica Maja nemirnog je duha i ne želi prihvatiti pravila košnice. Jedno od tih pravila je da se ne smije vjerovati stršljenima koji žive izvan livade. Kada netko ukrade Matičnu mliječ prva sumnja pada na stršljene i Maju kao njihovu saveznicu.

Pčelica maja

Nitko ne vjeruje da je Maja nevina i ne želi joj pomoći osim njenog najboljeg prijatelja Pave. Nakon velike i uzbudljive avanture do košnice stršljena, Maja i Pavo pronalaze pravog kradljivca i dvoje prijatelja se ponovno sprijateljuju s ostalim stanovnicima bogatog kraljevstva.

Trailer:

Uz dopuštenje: Editus (sve fotografije)