Kung Fu panda 3

Vraća nam se mali dlakavac koji je postao majstor borilačkih vještina! Sve je moguće ako slijediš svoj san!

Na proljeće 2016. vraća nam se jedna od najuspješnijih animiranih franšiza na svijetu, u najsmješnijoj i najvećoj avanturi do sada – Kung Fu panda 3!

Kung fu panda

Nastavljajući svoje legendarne fenomentastične avanture, neodoljiva, po­malo nespretna panda Po suočit će se sa dvije velike opasnosti. O čemu se točno radi, otkrit ćemo na proljeće iduće godine, ali smo sigurni da će biti jednako uzbudljivo kao što je bilo i u prva dva nastavka koja su osvojila svijet!

Za sada nam je poznato kako će kung fu majstor Po napokon pronaći svoje­ga izgubljenog oca s kojim će poći na zabavno putovanje. Ono će ih odvesti u tajnovito selo, mali raj koji je dom brojnih urnebesno smiješnih pandi, jednako nestašnih i nespretnih kao što je i sami Po. No sreću i veselje naru­šit će im Kai, strašni zlikovac kojemu je namjera poraziti sve kung fu maj­store u Kini. Saznavši za ovaj zastrašujući plan, Po mora izvesti neizvedivo — istrenirati i učiniti kung fu majstorima cijelo selo prepuno zaigranih, še­prtljavih pandi kako bi stvorio veliku bandu Kung Fu Panda, koje će moći pružiti otpor strašnome zlikovcu koji im prijeti istrebljenjem!

Kung fu panda

Ovaj zabavni animirani film u hrvatska kina stiže u ožujku 2016. go­dine u distribuciji Blitz film i video distribucije, a dotad uživajte u prvoj najavi uz avanture slatke pande Po!

Uz dopuštenje: Blitz film i video distribucija (sve fotografije)