Upoznajte Petra Zecimira

Prva kino najava za najveći obiteljski filmski događaj ovog proljeća!

Upoznajte Petra Zecimira! On je nestašan, impulzivan, nekada pravi vragolan ili jednom riječju, tipični zec adolescent. Ovo nije zeko iz bajki koje su vam čitale mame i bake. Ovo je zec koji će probuditi buntovnika u vama i želju za ludom zabavom.

Petar Zecimir ili originalno Peter Rabbit na veliko platno iskače ravno iz širom obožavane i rado čitane serije knjiga čiju popularnost najbolje opisuju brojke: 45 milijuna prodanih knjiga, prijevodi na 36 jezika te 114 godina postojanja bez naznaka da im popularnost jenja. Ovaj obožavani zec u plavom kaputu i bez hlača je svojevrsna ikona koja je ušla (i ostala) u srcima onih najmlađih ali i onih malo starijih.

petar-zecimir-1

No u filmu publiku zabavlja ipak malo drukčiji zec, kako i sami producenti naglašavaju. Petar Zecimir, koji će nas ovog proljeća natjerati na obiteljski odlazak u kino, je vragolast, pomalo zločest i obožava izazivati probleme. Upravo takav zec u ovoj priči suočit će se s velikim životnim izazovima i nevoljama.

Animirano-igrani film Petar Zecimir priča nikad prije ispričanu priču o Petru Zecimiru koja počinje tako što Petar i njegova cijela obitelj preuzme farmu starog gospodina Gregorca te ju počnu uništavati bacajući voće i povrće na sve strane i praveći nered. Kada na farmu po svoje nasljedstvo dođe mlađi gospodin Tomica Gregorec, koji je daleko bistriji i oštroumniji, za Petra to znači samo dodatni izazov, nikako prestanak zabave. No, mladi Gregorec nije samo nevjerojatan neprijatelj, već i potencijalni suparnik. On se naime zaljubljuje u lokalnu slikaricu Bibu koja je ujedno i zekova surogat majka.

Sada Petar ima dvostruko više razloga za otjerati uljeza što na koncu rezultira pravom bitkom, kako za farmu, tako i za naklonost lijepe Bibe. Rivalstvo Petra Zecimira i mladog Tomice odvest će ih u veliku avanturu daleko izvan njihove idilične jezerske četvrti ravno u prometnu londonsku podzemnu željeznicu pa sve do opasnih ulica grada i natrag. Ali na kraju, Petar mora shvatiti da mrkva i slava nikada neće biti važni koliko ljubav i obitelj.

U animirano-igranom filmu Petar Zecimir publiku očekuje prava akcija, britak humor, sjajna gluma te likovi koji će oduševiti sve postojeće fanove ali i stvoriti nove. Pored Petra Zecimira ludu zabavu osigurat će i Petrovi prijatelji, također iznimno karakteristični i još više zabavni. Ova suvremena animirano-igrana komedija nasmijat će vas do suza.

Ovog Uskrsa čuvajte vaše uskršnje košarice, Petar Zecimir je u blizini!

Animirano-igrani film Petar Zecimir u domaća kina stiže u ožujku 2018. godine!

Tekst: Continetal film