Počinju magični ljetni filmovi za djecu i mlade – Ljeto u Mreži

Ovogodišnji program Kino mreže “Ljeto u mreži” posvećen je filmovima za mlade i djecu koji će i odrasle odvesti na (ponovni) put onog prvog “pravog “ljeta.

Zastanite na trenutak i uronite u svijet magičnih ljetnih filmova – pred vama su bogate priče pune avantura koje će ispuniti naša srca i ostaviti nas da ovo ljeto, između ostalog, pamtimo i po moru dobrih filmova.

Od 1. srpnja do 15. rujna na programu „Ljeto u Mreži“ je animirani Disneyev obiteljski film “Kralj lavova” koji se prikazuje u čast 100 godina Disneyja.

Na programu su i obiteljski igrani film koji je osvojio srca publike diljem svijeta i pokupio brojne nagrade, „Ljeto kad sam naučila letjeti“ te ”Dnevnik Pauline P.”, snažna, emotivna i duhovita priča koja govori o problemima, ljubavi, obiteljskim odnosima i prijateljstvu iz kritičke perspektive i komične situacije naše glavne protagonistice Pauline P.

Svi filmovi na neki se način bave odrastanjem, a imaju zajedničku premisu, baš onu pravu ljetnu, avanturističku: pusti sve probleme i kreni u ostvarivanje svojih snova i – naravno – na taj put povedi i prijatelje i obitelj!

Ljeto je vrijeme za gledanje dobrih filmova i uživanje u hladu najbližeg nezavisnog kina.

Uz dopuštenje: MaK Media (sve fotografije)