Poli se voli u Gradu svetog Nikole

Ove će 2022. godine u Grad svetog Nikole opet doći vesela kolica Poli s mirisnim hot dog zalogajima, kojeg obožavaju i veliki i mali.

Vrući, mirisni zalogaji moći će se degustirati 5. i 6. 12 u Poli corneru u kojem će vas čekati nasmijane vile koje će učas spremiti sočni zalogaj :)

Što: Grad svetog Nikole
Gdje: Amazinga, Avenija Dubrovnik 15/36, 10000, Zagreb
Kada: 05.12.2022. i 06.12.2022.

OVDJE saznajte što vas sve čeka ove godine u Gradu svetog Nikole

GRAD SVETOG NIKOLE 2022 – donosimo raspored programa u Amazingi

recept za hrskavi poli hot dog

Za one koji žele znati više

VRIJEME JE ZA NAJPRHKIJE POLI ROLLS
U Perutnini Ptuj vole se šaliti da Poli povijest dijeli na pretpolijsku i postpolijsku. Godine 1974. prvi su na tržištu lansirali pileću kobasicu. U to vrijeme to je bila prava avangarda. Ponosni su što je od tada do danas proizvod konstantan u svojoj kvaliteti, što je rezultat vrhunskih sirovina i procesa proizvodnje.

Od tada je obitelj Poli ojačana novim članovima koji pridonose jačanju brenda i čine ga još popularnijim. Kao rezultat toga, POLI je danas po snazi brenda jedan od najprepoznatljivijih brendova u regiji Jugoistočne Europe. Za Poli smo ludi od Skandinavije do Mediterana, a danas je prisutan i u mnogim europskim zemljama, te u SAD-u i Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

OD SADA POLI I U ZAMRZIVAČU
Poli je uvijek tamo gdje ima zabave, humora i dobrog društva. Izmami osmijeh na lice i izvrsnim rješenjima osigurava da se možete 100% posvetiti krugu svojih najmilijih.

Bilo da se radi o rođendanskoj proslavi ili su na vrata upravo stigli iznenadni gosti – bez brige tu su fantastični i ukusni rollsi kojima nitko neće odoljeti.
Odlična prilika za začiniti jela su novi smrznuti proizvodi Poli dog Rolls i Poli Kids Rolls – najkvalitetniji Poli hot dog s 90% pilećeg mesa Perutnine Ptuj, omotani u najprhkije lisnato tijesto.

Zašto Poli rolice?

• 90% pilećeg mesa – Poli dog i Poli Kids hrenovke
• Smanjeni udio soli – Poli Kids hot dog
• Praktično pakiranje – 6 kom. Poli dog Rolls (660 g) i 12 kom. Poli Kids Rolls (540 g)
• Smrznuto – jednostavna priprema u pećnici

NAGRADE ZA VRHUNSKU KVALITETU
Poli hrenovke i Poli kobasice nisu omiljene samo kod svojih vjernih obožavatelja, već najveću kvalitetu svake godine potvrđuju i najviša priznanja – „Odabrale mame“. U jedinstvenom istraživanju zadovoljstva majki korištenim proizvodima i uslugama na regionalnom tržištu, u kategoriji hrenovki i kobasice, Poli treću godinu za redom ponosno nosi oznaku „ODABRALE MAME“.

Jer ipak mame su te koje znaju što je najbolje za svoju djecu, a Poli hrenovke i kobasice su upravo to. Izrađene su od 90% pilećeg mesa, ne sadrže gluten i imaju Halal certifikat.