Grad svetog Nikole stiže u 2022. u Amazingu i bit će najzabavniji do sad

Što je dječji život bez Svetog Nikole ili još bolje što je Zagreb bez Nikolinog grada u kojem će i ove godine, 5. i 6. prosinca 2022. godine u zagrebačkoj Amazingi (Avenija Dubrovnik 15/36), u jednom posebno zabavnom i šljokičastom prostoru najvećeg dječjeg zabavnog parka u Hrvatskoj zavladati adventska atmosfera prepuna zabave, radosti i veselja.

 

NOVO: NAJAVA GRADA SVETOG NIKOLE ZA 2023. GODINU
Jedan jedini Grad Svetog Nikole uz čarobni program u ZOO Zagreb

 

Čarolija Grada Svetog Nikole organizira portal WISH MAMA, jedinstven po svemu a prije svega po projektu GRAD SVETOG NIKOLE, koji se već osmi put organizira za djecu, roditelje i sve one koji vole u srcu osjetiti duh ovog tradicionalnog blagdana.

OVDJE saznajte raspored programa u Gradu svetog Nikole 2022

Nikola i pokloni

Ove 2022. godine, ulicama GRADA SVETOG NIKOLE zaplesat će likovi iz bajki, Nikoline vile, a uz mnoge kreativne i edukativne radionice za djecu i roditelje, dječje predstave, koncerte i nastupe dječjih zborova i duhačkog filharmonijskog orkestra ovo će bajkovito blagdansko događanje opet ostati u sjajnom sjećanju svakom posjetitelju.

Edukativni i ekološko osmišljen program u GRADU SVETOG NIKOLE, WISH MAMA prije svega posvetila je našim najmlađima ali jednako mogu uživati i svi koji se tih dana početkom adventa, žele prošetati ulicama grada bajki i čarolije.

U programu će sudjelovati poznate plesne skupine iz Supertalenta, popularni dječji zborovi Zagrepčanke i dečki te raspjevani Kikići i Kristali, a svaki dan djeca i roditelji moći će pogledati i niz kazališnih dječjih interaktivnih predstava u izvođenju tetra Šareni svijet, a udruga Ema zabavit će nas scenama iz Malog Princa.

Ove godine pripremili smo i posebno iznenađenje za roditelje i njihovu djecu a to su radionice izrade mirisnih svijeća iz eko materijala te izrada ručno rađenih kuglica i ostalog blagdanskog nakita. Mnogo je tu još zabavnog sadržaja poput gostovanja galeba Marka, čitanja slikovnica i darivanja mališana u Happy minutes trenucima. Modna revija Miss4Miss zabavit će sve koji vole modni svijet za velike i male, a revije će nositi poznate mame i njihova dječica.

grad svetog nikole 2022 sveti nikola

Posebna iznenađenja ovogodišnjeg Grada svetog Nikole

I nešto potpuno novo – u kulinarskoj radionici radimo mirisni blagdanski Nikolin kolač po tajnoj recepturi koju samo Nikola i njegove vile pomoćnice znaju. S djecom, Nikolom i vilama ovaj će kolač stvarati i poznata gastro blogerica Sandra Rončević, a nakon što ga kušamo u Gradu svetog Nikole recept ćemo odmah objaviti na Wish mama portalu.

Dodatno iznenađenje, na veselje svih mališana i posjetitelja Grada svetog Nikole je i poseban popust za korištenje zabavnog sadržaja u Amazingi Na samom događaju posjetitelji će dobiti Zinga coins koji će omogućiti popust od 20 Kuna :)

grad svetog nikole foto studio Ookie
Foto Ookie

Humanitarnu akciju Djeca Hrvatske za djecu Klaićeve – Želim ti osmijeh zaokružit ćemo već tradicionalno, posjetom Klinici za dječje bolesti Zagreb (Klaićevoj bolnici), gdje ćemo s našim partnerom Muzejom grada Zagreba, Svetim Nikolom te poznatim sportašima posjetiti djecu i darovati ih, kako bismo ih bar na trenutak u tim bolničkim danima odveli u svijet bajki i čarolija.

Pokrovitelji GRADA SVETOG NIKOLE su:
Zaklada Hrvatska za djecu, Grad Zagreb, Međunarodni institut za klimatske aktivnosti, Ministarstvo rada, mirovinske sustava, obitelji i socijalne politike, Globalna concierge agencija Quintessentially-London.

Što: Grad svetog Nikole
Gdje: Amazinga, Avenija Dubrovnik 15/36, 10000, Zagreb
Kada: 05.12.2022. i 06.12.2022

 

08-logo-zvijezda-20 04-logo-toyota-20 logo-gorenje-gsn erste-logo-gsn logo-poli-gsn logo-miva-gsn logo-limona-gsn logo-jafa-gsn logo-jmilka-gsn logo-munchmallow-gsn logo-orangina-gsn logo-oreo-gsn logo-ritter-gsn

 

PARTNERI U GRADU SVETOG NIKOLE
logo-amazinga-gsn

logo-elektropizeta logo-crnkovic-borovi-gsn gsn-logo-lr gsn-logo-lactovit-1 logo-emma-gsn logo-gospodari-svjetla-gsn 06-logo-cedevita-20 logo-zeljeznicar-gsn gsn-logo-escape gsn_logo_fusion gsn-logo-miss jpg gsn-logo-podravka

 

Pokrovitelji Grada svetog Nikole

gsn-logo-grad-zagreb gsn-logo-zhzd

gsn-logo--mdoms gsn-logo-iica

gsn-logo-q