Ponuda za obitelji koja se ne propušta

Hotel Park Punat, Falkensteinerov obiteljski adut na Krku, nudi baš sve za ljeto prepuno zabave, adrenalina i avanture.

hotel-park-punat-1

Izlet podmornicom, posjet Aquariumu za cijelu obitelj, škola ronjenja, otkrivanje Krka biciklima, mini golf, vožnja golf automobilima ili vlakićem, brojni zanimljivi izleti i, naravno, sunce i more. Zabave nikada dosta u hotelu Falkensteiner Park Punat na Krku.

hotel-park-punat-2

I sve to u obiteljskom paketu koji uključuje dva noćenja u periodu od 20. lipnja do 13. srpnja, sjajnu all inclusive ponudu, vrhunsku i zdravu hranu, nadogradnju u višu kategoriju sobe, a boravak djeci do 12 godina je gratis s roditeljima u sobi.

hotel-park-punat-3

Šarmantni obiteljski hotel Park Punat s 4 zvjezdice okruženom je zimzelenim parkovima, nalazi se uz samo more u idiličnom mjestu Punat. Iznimno ugodan ambijent poziv je za savršen obiteljski odmor. Na svakom koraku toliko simpatičnih detalja u dizajnu, praktičnih rješenja itekako važnih kada idete na odmor s klincima i iskrene pažnje za gosta.

hotel-park-punat-4

Od sobe za tinejdžere s pop-art elementima, maslina koje slobodno rastu u hotelskom restoranu, moderno uređenih soba, all inclusive usluge koja uključuje potrebe djece i jamči sjajan mediteranski gastronomski užitak, prostranog vanjskog prostora s mnoštvom ležaljki za sunčanje, velikog vanjskog bazena s toboganom za djecu, dječjeg igrališta, kutka za mame i bebe i onoga što će vaši klinci obožavati – igraonice Falky Land – sve je ovdje podređeno obiteljima, i malima i velikima, za nezaboravni odmor.

hotel-park-punat-5

Falkensteiner hotel Park Punat ima i laskavu titulu prvog Run Friendly hotela na Jadranu, pa će ljubitelji trčanja ovdje uživati u najbolje uređenim stazama za trčanje i idealnoj mikroklimi.

hotel-park-punat-6

Uz dopuštenje: Lollipop (sve fotografije)