Zabava za cijelu obitelj Porcijunkulovo u Čakovcu

Porcijunkulovo u Čakovcu ponovno okuplja i dječje igraonice i radionice, pričaonice, umjetničke izložbe, prezentacije i promocije specifičnih djelatnosti.

54. po redu Porcijunkulovo ove se godine u Čakovcu održava od 27. srpnja do 2. kolovoza, a već se predviđa novi rekord nakon prošlogodišnjih više od 300 000 posjetitelja.

porcijunkulovo-1

Ispod tisuća šarenih kišobrana ove godine će proći i brojni izvođači:

> 27. srpnja manifestaciju će otvoriti Mirko Švenda Žiga
> 28. srpnja čeka nas besplatan koncert Nine Badrić
> Nedjelja je rezervirana za Žeru i Crvenu jabuku
> 30. srpnja možete besplatno uživati u izvedbi Četiri tenora
> 31. srpnja Massimov je koncert
> Zvonko Bogdan u Čakovec dolazi 1. kolovoza
> Veliki koncert za kraj manifestacije imat će Tony Cetinski

Ukratko, Porcijunkulovo je dobar provod za cijelu obitelj. Sigurni smo da će i ove godine posjetitelji uživati u bogatoj gastronomskoj ponudi i nastupima domaćih zvijezda.“, povodom ovogodišnjeg Porcijunkulova izjavila je Boška Ban Vlahek, pomoćnica direktora čakovečke Turističke zajednice.

porcijunkulovo-2

Odličan program i velika posjećenost, kako domaćih i turista iz drugih dijelova Hrvatske, tako i iz okolnih zemalja, zaslužili su uvrštenje ove tradicionalne manifestacije u Top događanja Hrvatske.

„Našim građanima i posjetiteljima i ove godine želimo priuštiti odličnu zabavu i nova iskustva. Porcijunkulovo je uvijek dobra prilika za promidžbu OPG-ova koji ovdje mogu upoznati ogroman broj ljudi sa svojim proizvodima. Čakovec će, bez obzira na godišnje odmore, za vrijeme Porcijunkulova zasigurno biti središte turizma kontinentalne Hrvatske.“, rekao je gradonačelnik Čakovca Stjepan Kovač.

Uz dopuštenje: Grizli (sve fotografije)