Reserved Kids

Reserved predstavlja prvi dio kolekcije Reserved Kids proljeće/ljeto 2015. za koju je snimanje održano na otoku Tenerife.

Reserved ponosno predstavlja prvi dio kolekcije Reserved Kids proljeće/ljeto 2015. u kojoj su novi urbani trendovi inspirirani prirodom. Snimanje za kampanju Reserved Kids još uvijek traje, a održava se na sunčanom otoku Tenerife.

reserved-kids-1

Stjenovita obala i pustinja ovog slikovitog španjolskog otoka poslužili su kao idealan krajolik za snimanje dječjih linija Mineral Heart za djevojčice i Stone Age za dječake. Grube, smeđe nijanse prirode otoka Tenerife činile su spektakularnu pozadinu za snimanje pastelnih i “ispranih” boja odjeće nove kolekcije. Klasični ljetni komadi poput majica s mornarskim prugama savršeno su se stopili s jednobojnom pozadinom. Linije Mineral Heart i Stone Age primjer su jednostavne, ugodne i chic mode za djecu, bazirane na prirodnoj paleti boja.

reserved-kids-2

Reserved Kids kolekcija također predstavlja linije Urban Flow za dječake i High Technology za djevojčice s motivima koji podsjećaju na skate parkove i aktivno ljeto u gradu. Dok linije Park life i Be active pričaju priču o sportskom, urban jungle stilu, dio inspiracije za dječju kolekciju došao je iz svijeta malih istraživača fasciniranima čudima prirode i botanike. Ta egzotika se vidi u linijama Miami Fever i Dark Tropic u kojima su prisutni motivi surfanja, amazonske prašume i tropskog voća.

Reserved dječja kolekcija proljeće/ljeto 2015. može se pronaći u zagrebačkoj trgovini u Arena centru.

Uz dopuštenje: Alert (sve fotografije)