Prirodni chic dječje kolekcije Amsterdam

Reserved dječja kolekcija Amsterdam inspirirana je morem te Nizozemskom i Danskom kulturom.

Nizozemska i Danska poslužile su kao inspiracija novoj Reserved dječjoj kolekciji „Amsterdam“. Ova kolekcija sastoji se od linije za djevojčice „Baltička sirena“ te linije „Nostalgija“ namijenjene dječacima. Kolekcija Amsterdam vodi nas u svijet ekološki osviještene mode prožete predivnom atmosferom primorja i najljepših dječjih bajki. Ovu dječju kolekciju sačinjavaju prigušene boje, korištenje pletiva i udobni krojevi.

Reserved dječja kolekcija

More se, kao inspiracija, također proteže kroz cijelu kolekciju ujedinjujući Nizozemsku i Dansku kulturnu baštinu i ulični stil, što je utjecalo na dizajnersku paletu morskih boja poput plave, tirkizne i zelene. Uzorci na odjeći mješavina su skandinavskih i urbanih elemenata koji neodoljivo podsjećaju na Amsterdam. Neki od motiva prikazuju arhitekturu lučkih gradova, boce sa skrivenim porukama pronađene na plaži te fotografije koje prikazuju morsku obalu.

U kolekciji Amsterdam se mogu pronaći i urbani elementi poput tiskarskih slova tipičnih za Dansku i Kopenhagen, motivi danskih gradskih kuća, male sirene, bicikala i svjetionika. Kolekciju također karakteriziraju i licencirane grafike iz crtanog filma Moomin koje predstavljaju moderan dodatak liniji za djevojčice „Baltička sirena“.

Uz dopuštenje: Alert (sve fotografije)